Labdarúgó NB III

2022.10.16. 18:37

NB III: Egy siker, egy döntetlen, egy vereség

A labdarúgó NB III Keleti csoportjában a 13. forduló meccseit játszották vasárnap.

Fotó: Marosréti Ervin

Diósgyőri VTK tartalék - Füzesgyarmati SK 3-0 (2-0)

Miskolc, 150 néző. V.: Sándor Cs.

DVTK tartalék: Bánhegyi – Oláh B., Hegedűs J., Ivánka (Kundrák), Mrva, Kotula, Balázsi L. (Molnár R.), Szűcs K., Illés B. (Fülöp), Vincze D. (Bencsik), Hetyei Sz. Edző: Vincze Richárd.

Füzesgyarmati SK: Calin – Vasilijevic, Kis Sz. (Szilágyi), Cigan (Bartók), Popescu (Orovecz), Urbanowski, Oltean, Bódis, Kiss G. (Virág), Achim (Szabó B.), Pataki Z. Edző: Szabados Tamás.

G.: Balázsi L., Hetyei, Molnár R.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Vincze Richárd: – Jól kezdtük a meccset, gyorsan vezetést szereztünk, majd növelni is tudtuk az előnyünket. Ugyanakkor, ha egy kicsit bátrabbak vagyunk a befejező zónában, akkor még nagyobb előnyre tehettünk volna szert. Ebben az időszakban már hasonlított a játékunk arra a modern futballra, amit szeretnénk játszani. Az első félidő második felében mélyebben védekeztünk, ezért az ellenfél átvette a játék irányítását, amiből sok beadást, felívelést hajtottak végre. Ezeket a szituációkat egy-két esetet kivéve azonban védőink nagyon jól oldották meg. A fordulás után már olyan helyeken védekeztünk, ahol korábban is szerettünk volna, ennek köszönhetően folyamatosan nálunk volt a labda. Szép labdakihozatalok, jó átmenetek jellemezték a futballunkat. Szép dolgokat is csináltunk, gratulálok a srácoknak, igazán férfi munkát végeztek.

Szabados Tamás: – Az ad hoc jellegű védelmünk csődöt mondott, a helyzetkihasználásunk zéró! Így a végeredmény nem lehetett kérdéses.

BKV Előre – Termálfürdő FC Tiszaújváros   3-0 (1-0)

Budapest, 50 néző. V.: Iványi.

BKV Előre: Horváth G. – Forgács, Szabó N., Kubó, Szabó Á., Benke (Csanálosi), Fördős (Ihos), Tóth Sz., Gyurkó (Egressy), Tóth D., Kilin (Körösi). Edző: Albert Flórián.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Bocsi, Gelsi, Tóth B., Vitelki (Kiss B.), Tóth S. (Erős), Géringer L. (Gönczi), Fajkó (Illés), Lőrincz, Páll (Nagy D.), Valkay. Edző: Vitelki Zoltán.

G.: Fördős, Kubó, Gyurkó.

Jók: Fördős, Kubó, Gyurkó, ill. senki.

Albert Flórián: – Küzdelmes volt az első félidő, jókor rúgtuk az első gólt. A második
gólunk pedig eldöntötte a mérkőzést. 2-0 után a Tiszaújváros kintebb jött, mi pedig tudtunk kontrára játszani.

Vitelki Zoltán: – Helyzetünk nem egyszerű, nem nézett jól ki ez a mai meccs sem. Keresem a
megoldást. Ma a motivációval is voltak problémák, nem voltunk elég agresszívak sem. Az mindent elmond, hogy nem tudok senkit kiemelni jónak!

 

Putnok FC – BVSC-Zugló  1-1 (0-1)

Putnok, 150 néző. V.: Tóth T.

Putnok: Pápai – Gellén, Sághy, Galacs (Nádimov), Nagy Zs. (Petrecskó), Sramkó (Csutora), Katona, Buda (Fülöp), Vajda (Komári), Dobrovolszki, Nemes. Edző: Szala Ákos.

BVSC-Zugló: Kovács B. – Májer (Tóth Keve), Nádor (Zöld), Nagy J., Szilágyi, Kelemen (Horváth R.), Tóth L., Benkő-Bíró, Tamási, Balogh (Reizinger), Tóth Kristóf. Edző: Urbán Flórián.

G.: Dobrovolszki (11-esből), ill. Szilágyi (11-esből).

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Szala Ákos: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, de két ziccerünk is kimaradt és a semmiből, egy véleményes 11-esből vezetést szerzett az ellenfél, és el kell ismerni, a szünetig át is vették a játék irányítását. A második félidőben olyan játékosokat láttam a csapatomban, akik tűzbe mennek egymásért és nem ismernek elveszett labdát. Nem vagyok teljesen elégedett az egy ponttal, de ezt a vendégcsapat is elmondhatja magáról. Sajnos, a kínálkozó lehetőségekkel nem éltünk ezzel, nem vagyok elégedett. Összességében fegyelmezettek és kompaktak voltunk a befejezéseknél volt csak hiányérzetem.

Urbán Flórián: – Az első félidő nagyon rendben volt, 2-3 góllal is vezethettünk volna, de a második játékrészben volt egy fegyelmezetlenségünk, ami miatt döntetlen lett a mérkőzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!