NB III, Kelet csoport

2022.07.31. 14:50

A gólokat a BKV lőtte

A labdarúgó NB III, Kelet csoport, 1. fordulójának mérkőzéseit játszották le a hétvégén.

Fotó: Marosréti Ervin

A mezőnyben egyenrangú ellenfele volt a DVTK tartalék a BKV Előre csapatának. Az NB III., Keleti csoportjának nyitó fordulójában azonban a gólokat a fővárosiak lőtték, akik így elvitték a három bajnoki pontot a DVTK Edzőközpontjából.

DVTK tartalék - BKV Előre 0-2 (0-1)

DVTK Edzőközpont, 150 néző. V.: Szilágyi S.  

DVTK tartalék: Bánhegyi - Oláh B., Ivánka, Mrva, Peisser (Demeter) - Balázs P., Benkő, Illés - Fercsák (Balázsi), Korbély (Demeter), Vincze D. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

BKV Előre: Horváth G. - Zoboki (Kilin) Forgács P., Szabó N., Kubó, Benke, Csanálosi., Tóth Sz., Mile (Szabó Á.), Gyurkó, Tóth D. Vezetőedző: ifj. Albert Flórián.

G.: Csanálosi, Gyurkó.

Jók: Balázs P., Balázsi L., Mrva, Ivánka, ill. Kubó, Csanálosi, Gyurkó.

Zsivoczky Gyula: -  Az első tizenöt, húsz percben domináltuk a játékot, utána viszont átadtuk a területet az ellenfelünknek. Sajnos a BKV egy ellenünk elkövetett, elengedett szabálytalanság után a semmiből szerzett vezetést, ami megfogta a játékosokat. A szünetben sikerült rendezni a sorokat, egyértelműen olyan szándékkal jöttünk ki a folytatásra, hogy dominálni akarunk a pályán. Ekkor már többet birtokoltuk a labdát, de az í-re a pontot nem tudtuk feltenni, a támadó zónában hiányzott a pontosság. Előre kell tekintenünk, mert három nap múlva ismét fontos mérkőzés vár ránk. A felnőtt futball velejárójra, hogy a hibákat ki kell javítani, amihez mentális és fizikális erőre van szükség. Sok összetevője van annak, hogy ezúttal pont nélkül maradtunk, ettől függetlenül láttam a pozitívumokat a mérkőzés folyamán, amire természetesen építeni fogunk. Ide tartozik, hogy a találkozó bizonyos szakaszaiban nyolc 18 év alatti futballistánk szerepelt a csapatban.

ifj. Albert Flórián: - A vártnál jóval nehezebben született meg ez a győzelem, amiben közrejátszott az időjárás, és az is, hogy a játékosaim hajnalba kertek, hogy 11 órakor kezdeni tudjunk Diósgyőrben. Tompák voltunk, hiányzott a frissesség, de szerencsére rutinból lehoztuk. Az egyik nagy veszélye volt a meccsnek, hogy jól sikerült a felkészülés, az elmúlt hetekben viszont kaptam a csapattól, amit játszani szeretnénk, Itt viszont a szezonnyitón ez hiányzott, ezért van egy kis hiányérzetem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!