Hétvégi sporteredmények

2022.02.28. 19:00

Idegenben is magabiztos Vegyész, nem álltak bele az elején a vízilabdás fiúk - Minden, amiről egy igazi borsodi sportrajongónak tudnia kell!

Ne maradjon le kedvenc Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sportcsapata eredményeiről!

Shutterstock/Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Labdarúgás

 

Megyei I eredmények, nyilatkozatok - A labdarúgó megyei I. osztályának, 17. fordulójának meccseit játszották le a hétvégén.

 

 

NB III eredmények, nyilatkozatok - A labdarúgó NB III., Keleti csoportjának a 23. fordulóját játszották le a hétvégén.

 

Pécsi MFC vs. Diósgyőri VTK - A labdarúgó NB II. 25. fordulójában, vasárnap kora délután a Pécsi Munkás FC vendége volt a Diósgyőri VTK listavezető együttese.

 

Újpest FC vs. Mezőkövesd Zsóry FC - Az NB I.-es bajnokság 22. fordulója keretében vasárnap délután rendezték az Újpest FC – Mezőkövesd Zsóry FC találkozót, amelyet mindkét alakulat jó előjelekkel várt. A fővárosiak egy héttel korábban vendégként nyertek a Mol Fehérvár FC otthonában, a sárga-kékek pedig hazai környezetben ikszeltek a Budapest Honvéd ellen.

 

Kosárlabda

 

Diósgyőri VTK vs. AKSC Szekszárd - A Diósgyőri VTK női kosárlabdacsapata az NB I. 20. fordulójában, vasárnap este az AKSC Szekszárd együttesét fogadta.

 

 

 

Röplabda

 

Diósgyőri VTK vs. MTK Budapest - A tabellán előtte álló MTK-t fogadta szombaton este a miskolci városi sportcsarnokban a diósgyőri extraligás női röplabdacsapat az alapszakasz 13. fordulójában. A sereghajtó piros-fehérek kispadján – az előző heti betegség után ismét – Szabó Éva sportigazgató ült.

 

Debreceni EAC vs. Vegyész RC Kazincbarcika - A férfi röplabda Extraliga 13. fordulójában Debrecenben szerepelt vasárnap a Vegyész RC Kazincbarcika csapata.

 

Vízilabda

 

PannErgy Miskolci VLC vs. Metalcom Szentes - A férfi OB I. hét végi, 22. fordulójában saját létesítményében ugrott vízbe a PannErgy-MVLC gárdája, méghozzá a Metalcom Szentes ellen. A látogatóknál bőven volt ismerős név, ugyanis a tréner, Szilágyi Péter anno dolgozott a borsodi megyeszékhelyen, és négy játékos (Chilkó, Hegedűs B., Hornyák, Takács J.) is viselt miskolci sapkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!