Hol fürödjünk?

2023.08.05. 15:50

A Borsod Online strandajánlója: a Selyemréti Strandfürdő

Sorozatunkban végig vesszük vármegyénk strandfürdőit, összehasonlítjuk különböző szempontok alapján, hogy olvasóink könnyebben tudjanak dönteni.

Fotó: Bujdos Tibor

Most a miskolci Selyemréti Strandfürdőt mutatjuk be.

A miskolciaknak kifejezetten előnyös ilyen üzemanyagárak mellett ezt a szinte belvárosi strandot választani, ami reggel 6-tól este 8-ig tart nyitva.

Egy családi belépő (két felnőtt és egy gyerek) 8250 forint, a felnőtt jegy ára 3550 forint, míg a gyereké 2800 négyéves kortól tizennégy éves korig, illetve diákigazolvánnyal 25 éves korig. Délután négy után kedvezményesek a belépőjegyek.

A belépés két kapun lehetséges: a főbejáraton és a nagy parkolótól, ahol ingyenesen lehet otthagyni az autót, a környező bérházak között azonban kell fizetni a parkolásért.

Az úszómedencében 27-29 Celsius-fokos víz van, a dögönymedence vize 32-33 fokos, az ülőmedencében 32-34 Celsius-fokos vízben pihenhetnek a látogatók, a három csúszdát használók 26-28 fokos vízbe érkeznek. A tanmedencében ugyanezt a hőfokot éri el a víz, a gyerekmedencében pedig a szokásos 29-31 Celsius-fok közötti hőmérsékletben pancsolhatnak a kicsik.

Az öltözőszekrények és a napozóágyak ingyenesen használhatók.

Mivel benti része nincsen a strandnak, eső esetén is csak a kinti tereket lehet igénybe venni. Az étkeztetések is itt zajlanak: kisütősök kínálnak például lángost, kolbászt, esetleg rántott sajtot, menüjük nincsen.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában