Személyre szabott tudás

2023.03.24. 09:00

Ha több kell az egyetemi tananyagnál

Április 16-ig lehet jelentkezni az MCC Egyetemi Programjába.

ÉM

A Miskolci Egyetem

Fotó: ÉM

Már Miskolcon is elérhető a Mathias Corvinus Collegium (MCC)  egyedülálló, a magyarországi hagyományos felsőoktatást kiegészítő, személyre szabott programja, hívja fel a figyelmet a Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzata

„Ha szeretnél többet tudni, nyitott vagy a világra és tudatosan tervezed a karriered, akkor csatlakozz te is az MCC Egyetemi Programjához, amely kiscsoportos, személyre szabott, több tudományágat felölelő képzést nyújt, és nemcsak elméleti, de gyakorlati ismeretekkel is támogatja a hallgatók karrierútját.

Mit kínálunk? Személyre szabott oktatást kiscsoportos kurzusokon, neves professzorok, közéleti személyiségek, szerzők, ismert sportolók előadásait, rendkívül magas színvonalú kollégiumi lakhatást, hazai és külföldi ösztöndíj-lehetőségeket akár 3 naptól 3 hónapig terjedően, nyelvórákat, amelyek a kommunikációra fókuszálnak, fejlődési perspektívát és egy igazi gyorsítópályát a karrierben és az élet számos területén, színvonalas szórakozási lehetőségeket, sokszínű, támogató, összetartó közösséget. Mindezt térítésmentesen biztosítjuk számodra!”, hangsúlyozza a hallgatói önkormányzat.

Részletek és a jelentkezés módja a HÖK közösségi oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában