Miskolci Kocsonyafesztivál

2023.02.27. 12:24

Dr. Alban mégsem jön a kocsonyafesztiválra, a 2000-es évek tánczenei szenzációja lép fel helyette

A Miskolci Kocsonyafesztivál szervezői vasárnap este bejelentették, hogy a legnagyobb sajnálatukra az idei fesztiválon nélkülöznünk kell Dr. Alban várva várt koncertjét.

Dr. Alban mégsem jön, a 2000-es évek tánczenei szenzációja, a Groove Coverage lép fel helyette.

A művész küldött rajongóinak egy videóüzenetet, amelyben jelezte, hogy a koncertet el kell halasztania, de május 19-én mindenképp érkezik Miskolcra.

A szervezők nem sokat vártak és jelentkeztek az elmaradó Dr. Alban koncert hiányát betöltő fellépő hírével, szinte azonnal bejelentették, hogy a Groove Coverage érkezik március 4-én, szombaton, a Szent István térre.

A német tánczenei duó a 2001-ben robbant be a köztudatba Mike Oldfield híres dalának, a Moonlight Shadownak a feldolgozásával, amit később a God is a Girl, illetve Alice Cooper örök klasszikusának, a Poison-nek a dance-verziója követett.

Egy biztos, szombat este lesz mire táncolni a a Szent István téren, a színpad előtt. 

Miért nem lesz Dr. Alban?

Hivatalos információnk nincsen, de egyik szemfüles olvasónknak erős tippje van, miért mondhatta le Dr. Alban a miskolci koncertjét. Miután a 90-es évek leghíresebb fogorvosa március 4-én Haddaway társaságában Kazahsztánban lép fel, így valószínűleg egyszerűen véletlenül két koncertet vállalt egy estére.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában