Helyi közélet

2014.12.22. 10:22

Jegyzet: Rendkívül

<em>Még a Szenteste előnapját is aktívan tölti a Parlament, mert rendkívüli ülésnapot tartanak</em>. <strong>Bánhegyi Gábor jegyzete</strong>.

Még a Szenteste előnapját is aktívan tölti a Parlament, mert rendkívüli ülésnapot tartanak. Bánhegyi Gábor jegyzete.

Dicséretes ez, hiszen mégiscsak jelzi, a honatyák komolyan veszik feladatukat és a köz javát szolgálják még akkor is, amikor fenyőfák után kellene szaladgálniuk, vagy hosszú bevásárlócetlikkel koslatni a nagyáruházakban, pedig ők egyébként hét közben is rá szoktak erre érni. Nem lehet másként, hiszen akkor csak nem szavazták volna meg, hogy vasárnap zárva legyenek azok a boltok, amelyek nem csupán nagyok, de nem csupán családtagok dolgoznak benne.

Kénytelenek visszaülni kicsinyég még a padba, hogy megtárgyaljanak, mert a köztársasági elnök ezeket visszaküldte. Aki azt hiszi, azért ülnek le a hon atyái, mert látják az internetet, hallják a tüntetők szavát, és azt mondják, ha annyira szeretnénk, hogy a piac szabályozza magát, akkor menjen csak a vásárló vasárnap is boltba, ha annyira szeretne, hiszen nagyobb forgalom, több fogyasztás, nagyobb bevétel, több adóbevétel az államnak, ez pörgeti egy kicsit a gazdaságot, hát az most egy kicsit téved. Plázaépítésről lesz szó, meg a napi fogyasztási cikkek értékesítéséről, mert most ezek tűnnek fontosnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában