Helyi közélet

2012.10.31. 19:04

Mediterrán ciklon érkezik

Miskolc - Délnyugat felől egy mediterrán ciklon éri el térségünket, ezért ismét csapadékosra fordul az idő, viszont melegebb levegő érkezik fölénk. Bujdosó Bence előrejelzése

Miskolc - Délnyugat felől egy mediterrán ciklon éri el térségünket, ezért ismét csapadékosra fordul az idő, viszont melegebb levegő érkezik fölénk. Bujdosó Bence előrejelzéseCsütörtök reggel már borult lesz az ég, de csapadék még nem várható. Gyenge lesz a keleti, északkeleti szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0 és +2 fok között alakul.

Csütörtök napközben folytatódik a borult idő, a délelőtti óráktól egyre többfelé esővel, záporral. Helyenként jelentős mennyiségű csapadék is hullhat. Mérsékelt marad a keleti, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 10 fok között alakul.

A következő napok időjárása (péntektől szerdáig)

Változékony időre van kilátás. Pénteken még előfordulhat kisebb eső, zápor, majd szombaton átmenetileg szárazabb levegő érkezik fölénk. Vasárnap ismét egyre többfelé elered az eső, zápor, amely még hétfőn is jellemző lesz. Jelentős mennyiségű csapadék ígérkezik. Keddtől újból szárazabbra fordul az időjárás. Eleinte emelkedik a hőmérséklet, majd keddtől néhány fokos lehűlés valószínű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában