Helyi közélet

2011.06.11. 10:08

Mi történt június 10-én Borsod-Abaúj-Zemplénben?

<p>Miskolc - Összeállításunkból megtudhatja mi történt június 10-én Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.</p>

Miskolc - Ivett miskolci lány a Miskolci Egyetem jogi karának hallgatója. Az Autóhifi és Tuning Fesztiválra kilátogatóknak küldi a felvételeit, ahol találkozhatnak is vele, mint hostess.

Miskolc - A miskolci parkolási gondokkal foglalkoztunk az Észak csütörtöki vitafórumán.

Miskolc - Kazinczy utca: megsüllyedt út, repedező, kitöredezett utcaburkolat.

Sajókápolna, Sajólászlófalva - Csütörtök késő este ismét nagy, talán még nagyobb mennyiségű eső esett Sajólászlófalva környezetére, mint nap közben.

Szakértelem híján,enyhén frusztrált állapotban hajlamosak vagyunk még az eltérő mértékű népegészségügyi termékdíjat is adónak nézni. Pap Gyula jegyzete.

Miskolc - Szag után mentek a motoros rendőrök, amikor elfogtak egy használt étolajjal üzemelő autót a Borsod megyei Mályiban. Az égett olajszagot több száz méterre lehetett érezni a norvég rendszámú autó mögött.

Miskolc - Állapotának folyamatos romlása az egyik oka, hogy rekonstruálják az egykori várat.

Miskolc (MTI) - Péntekre virradóra ismét hatalmas eső zúdult a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajólászlófalvára és környékére, a település alacsonyabban fekvő részein térdig érő víz hömpölygött - mondta a miskolci tűzoltóság szóvivője az MTI-nek.

Miskolc (MTI) - Használt étolajjal üzemeltette autóját egy szakács, a jármű  csomagterében szűrők és szivattyúk segítették a "betárazott üzemanyag" adagolását. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mályiban elfogott férfi ellen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jövedéki törvénysértés miatt indított eljárást - közölte a NAV regionális szóvivője pénteken az MTI-vel.

Kazincbarcika (MTI) - A felhőszakadásszerű esőzések miatt beázott a kazincbarcikai  kórház épülete, a kárelhárítás idejére hat gyermeket kellett más osztályon elhelyezni, de senki nem volt veszélyben  - mondta Kaszás István, a városi kórház műszaki vezetője pénteken az MTI-nek.

Nézze meg három szépség képeit, videóit!

Kazincbarcika - Újabb fontos pontjához érkezett a Herbolya-Régi telep szociális városrehabilitációját szolgáló program.

Ózd - Az előttünk álló hetekben Ózd megszabadul néhány olyan építménytől, amely a kohászat bezárása óta funkcióját vesztette.

Pénteken nyugaton már több órára kisüt a nap, míg keleten marad a borongós időjárás - és itt még szórványosan hullhat záporeső.

A 900. másodosztályú mérkőzésével búcsúzik a DVTK az NB II-től.

Miskolc - Közös tudás. Ez a neve annak az uniós (TÁMOP-os) pályázatnak, melynek keretében a hátrányos helyzetű térségekben élő emberek különböző képzéseken vehettek részt

Miskolc - Ha a gyógyítók egészségesek, annak a betegek is hasznát látják. Ezért is tarthat számot a Megyei Kórház saját dolgozói körén túl is az a 3 éven át tartó munkahelyi egészségfejlesztési program, amelynek  részeként június 13-18. közötti egészséghéten is többféle lehetőséget kínálnak, illetve hívják fel az egészségesebb életmódra az intézmény kollektívájának figyelmét.

Miskolc - A kazincbarcikai Irinyi Szakközépiskola ügyében ismeretlen tettesek ellen tett feljelentést dr. Mengyi Roland, a megyei közgyűlés elnöke.

Bőcs - Bőcs óvodai-, iskolai dolgozóit köszöntötték pedagógusnap alkalmából.

Sajólászlófalva, Sajókápolna - „Olyan erősen esett, hogy az esőkabát semmit sem ért."

Miskolc - Jubileumi rendezvény a grafikai triennálé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában