Tudta?

2024.05.09. 16:35

Maratoni futóverseny lesz Szerencs és Ónod között

Dr. Halzl József emlékére május 25-én rendezik meg Szerencs és Ónod között az I. Maratoni Futóversenyt.

Boon.hu

Maratoni fitóversenyt rendez Köröm polgármestere

Fotó: Nagy Balázs

Az I. Maratoni Futóverseny útvonala: Szerencsi vár, Bekecs, Taktaharkány, Tiszalúc, Kesznyéten, Kiscsécs, Girincs, Köröm (a kompon keresztül) a Muhi emlékműig, onnan az Ónodi vásártéren a gáton át a célállomás az Ónodi vár. A táv: 42,5 kilométer.  

A versenyre a jelentkezés határideje május 10-e, péntek, 13 óra. Jelentkezés a következő elektronikus levélcímeken, telefonszámokon: [email protected], [email protected], 06/20/512-0874, 06/20/327-5620.  

Regisztráció a verseny  napján, május  25-én 6:30-tól 7:15-ig a rajt helyszínén.  

A rajt a szerencsi Rákóczi vár udvarából, egységesen 7:30 -kor. Cél az Ónodi vár. Az egyéni futók a helyszínen a jelentkezési lapot, annak nyilatkozat részét is kitöltve és aláírva indulhatnak. Az 5 kilométeres távon szülők a gyerekekkel futhatnak.  

A versenyzők részére a szervezők a futás alatt ásványvizet biztosítanak. A váltó versenyzőit a szervezők folyamatosan busszal felveszik és beszállítják a célba. A váltófutás résztvevői emlékplakettet, kupát és pólót kapnak. Az egyéniben indulók közül az első hat helyezett pénzdíjazásban is részesül.  

A  verseny fő szervezője vitéz Tóth Tibor, Köröm község polgármestere, a Körömi Hagyományőrző Egyesület elnöke ([email protected], 06/20/512-0874). További szervezők: Szerencs város polgármestere, Nyíri Tibor , Bekecs község polgármestere, dr. Bodnár László, Taktaharkány nagyközség polgármestere, dr. Szemán Ákos, Tiszalúc nagyközség polgármestere, Siri Norbert és Ónod község polgármestere, Tarnóczi József. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában