Baleset

2024.01.03. 17:40

Teljes útlezárás a 37-es főúton: halálos baleset Szegilong és Olaszliszka között - Frissítve!

Frontálisan ütközött két személygépkocsi Olaszliszka külterületén szerdán délután.

Fotó: Shutterstock

18:26 - Frissítés: halálos baleset

A 37-es számú főút 47. kilométerszelvényében történt baleset halálos kimenetelű volt, amelynek során további három személy is megsérült - tájékoztatta a boon.hu-t a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

17:29

Frontálisan ütközött két személygépkocsi Olaszliszka külterületén, a 37-es főút 47-es kilométerénél. Az egyik járműbe beszorult egy ember, őt a helyszínre riasztott tolcsvai és szerencsi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki a roncsból. A tűzoltók áramtalanítják a járműveket, amelyekben összesen négy ember utazott. A baleset helyszínén a mentősök is dolgoznak - tudatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

17:15

A helyszíni szemle időtartama várhatóan 2 óra. Teljes útlezárást rendeltek el a 37-es főút 47. szelvényében.
Terelő útvonal: A forgalom Sárospatak felé a 37-es főút Erdőbényei elágazásánál 3801-es út felé 3705-ös úton keresztül Szegilong és Olaszliszka  településen keresztül a 37-es főút 48 km 800 méternél található kereszteződésnél térhet vissza, illetve a Szerencs irányába tartó forgalom itt kerül leterelésre a 37-es főútról és Olaszliszka és Szegilong településen keresztül a 3801-es úton keresztül 3705-ös út és a 37-es főút kereszteződésénél térhet vissza - írja a RUTIN.

Forrás: RUTIN

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában