boon.hu video

2023.10.14. 18:00

„Szeretjük a rendőröket!” – kiabálták a gyerekek Megyaszón! - videóval

Vármegyénk településére érkezett ezúttal a program.

Boon.hu

Illusztráció

Fotó: Pusztai Sándor

Pindur Pandur Mini KRESZ Programon voltak az ORFK-OBB rendőrei motorosrendőrökkel együtt a megyaszói Mackó Kuckó Bölcsőde és Napköziotthonos Óvodában. Volt minden: Illés István ny. r. alezredes művész nevén Ayala, tartott zenésen megelőző programot, játékos ügyességi pálya rollerrel, KRESZ-kirakós, és rendőrmotor simogatás, no meg sok-sok ajándék a közhasznú alapítvány jóvoltából. A program célja, egyébként az volt, hogy felhívja a gyermekek figyelmét a biztonságos közlekedés fontosságára.

Az Országos Rendőr-főkapitányság,-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, valamint a Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány közös közreműködésében már több éve zajlik az ország különféle óvodáiban és iskoláiban a Pindur Pandur Mini KRESZ Program. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság idén a program cél állomásaként a megyaszói ovit jelölte meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában