Egy hajszálon múlott

2023.05.15. 19:30

Szabálytalanul közlekedett az Avason - majdnem becsapódott egy másik autóba (videóval!)

Majdnem belecsapódott a másik autóba az a sofőr, aki figyelmen kívül hagyta a szabályokat. A szabályosan közlekedő sofőr lélekjelenlétén múlott, hogy nem történt közúti közlekedési baleset Miskolcon.

Majdnem belecsapódott a másik autóba az a sofőr, aki figyelmen kívül hagyta a szabályokat az Avason.

Fotó: Ádám János

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzést hajtottak végre 2023. május 10-én Miskolcon, az Avasi városrészben 14 óra után. A hatósági kamerafelvételek is jól bizonyítják, hogy az előttük szabályosan közlekedő autó hírtelen fékezésre, és irányváltásra kényszerült, mivel a Felsőruzsin útról kikanyarodó autós elé vágott. A szabálytalankodó férfi az elsőbbségadás kötelező táblát annulálta, és vágott ki a védett útvonalon közlekedő másik jármű elé. Az ütközés elkerülése a vétlen sofőr lélekjelenlétének volt köszönhető.

A rendőrök az eset után megállították, és  ellenőrzés alá vonták azt a helyi férfit, akivel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság gyorsított eljárást kezdeményezett. A sofőrt a hatóság három hónapra eltiltotta a vezetéstől, és hetvenezer forint pénzbírsággal sújtotta - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában