Se szó, se beszéd...

2023.01.25. 17:00

Nők csatáztak Szentistvánon: ököllel arcon vágta, majd megrugdosta vetélytársát

A megtámadott nő a földre esés következtében a könyökén hámhorzsolásos sérülést szenvedett.

ÉM

A Mezőkövesdi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy nővel szemben. A vád szerint a nő 2022. december 12-én délben Szentistván településen, a polgármesteri hivatal épülete előtti közterületen – miután ő és egy másik nő is leszálltak a Mezőkövesdről érkező menetrendszerinti autóbuszról – egy korábbi sérelme miatt, szó nélkül rátámadt a nőre: egy hirtelen mozdulattal ököllel arcul ütötte, majd a földre lökte és ott kétszer - a hátán és az oldalán is – megrúgta, majd kényelmesen eltávozott a helyszínről.  

A megtámadott nő a földre esés következtében a könyökén hámhorzsolásos sérülést szenvedett, azonban a vádlottal szemben könnyű testi sértés vétsége miatt magánindítványt nem terjesztett elő.

Erőszakos magatartás 

A támadó nő kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást és riadalmat keltsen. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben próbára bocsátást indítványozott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában