Féltékenység

2022.10.22. 16:31

Megtépte riválisát a felbőszült amazon

Bekapcsolódott a verésbe a fiatalkorú barátnő, aki a nő haját tépte, testszerte ütlegelte.

ÉM

233102299

A Szerencsi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy fiatal nővel szemben. A vád szerint a nő 2021. október 23-án késő este, egy szerencsi kisvendéglővel szemben lévő parkban meglátta a volt barátját, aki ekkor ott egy másik lánnyal tartózkodott.

A nő - féltékenysége miatti dühében - kiabálni kezdett a lánnyal, majd tettleg bántalmazta is őt: a haját tépte, testszerte megütötte, megrúgta, illetve az arcát is kikarmolta. 

Megérkezett az erősítés

A megtámadott bántalmazásába ezt követően bekapcsolódott a támadó fiatalkorú barátnője is, aki szintén a haját tépte, illetve testszerte ütlegelte a fiatal lányt.

A bántalmazás következtében a helybenhagyott lány 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban könnyű testi sértés miatt magánindítványt nem terjesztett elő.

A vádlott és fiatalkorú társa kihívóan közösségellenes és erőszakos cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben próbára bocsátás alkalmazását indítványozta, míg fiatalkorú társával szemben a Miskolci Járási Ügyészség az eljárást megrovás alkalmazása mellett megszüntette.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában