Nem tudta elfogadni a szakítást

2022.06.09. 09:56

Autójába menekült a férfi a féltékeny ex elől Ózdon

Az Ózdi Járási Ügyészség vádat emelt egy 27 éves férfi ellen súlyos testi sértés bűntette miatt.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Shutterstock

A vádirat szerint a vádlott élettársi kapcsolata megromlott, majd pedig véglegesen megszakadt, ezt viszont nem tudta elfogadni, továbbra is kereste a volt élettársával a viszony helyreállításának a lehetőségét, és rendkívül féltékeny volt.

2021. október hónap közepén az esti órákban elment volt élettársához, azonban nem volt tudomása arról, hogy a nő el akarja adni a mobiltelefonját és ezért hirdetést adott fel. Vásárlási célzattal pedig erre az időpontra érkezett meg a sértett férfi.

A lakásba megérkezve tapasztalta a férfi jelenlétét, akit azonnal trágár módon szidalmazva, felelősségre vont.

A sértett mondta, hogy a mobiltelefont jött megvásárolni, de ezt a magyarázatot a vádlott nem fogadta el, még indulatosabb lett, megragadta ruházatánál a sértettet, majd több alkalommal, ököllel arcon ütötte.

Volt élettársa felszólítására sem fejezte be a sértett bántalmazását, ruhájánál fogva levonszolta a lépcsőn, közben folyamatosan a fejét ütötte, míg a férfit elvitte annak gépjárművéhez azzal a felszólítással, hogy őt el kell vinnie, ahová mondja, mert különben megöli.

A sértett beszállt az autóba, de gyorsan le is zárta a járművet, megakadályozva, hogy a vádlott beüljön, aki bosszúból elhajlította a gépkocsi hátsó rendszámtábláját. A sértett el tudott menekülni a helyszínről.

A bántalmazás következtében a sértett a bal szemgödör csontjainak törésével járó 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett el.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában