Életmentés

2022.07.14. 11:36

A miskolci mentősök is küzdöttek a rakamazi férfi életéért

Minden előzetes panasz nélkül esett össze tegnap az az 50 év körüli férfi, akihez a mentők gyors segítségét kérték - írta az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Tapasztalt mentésirányítónk utasításai alapján a bejelentő megvizsgálta a beteget, aki már nem lélegzett. Bajtársunk azonnal riasztotta a Rakamazi Mentőállomás egyik egységét, valamint a Tiszalöki Mentőállomás esetkocsiját, miközben folyamatosan instruálta az újraélesztés lépéseire a helyszínen levőket. A mentők perceken belül helyszínre értek és emelt szinten folytatták az életmentést, amihez hamarosan a miskolci mentőhelikopter bajtársai is csatlakoztak. Az beteg életéért vívott elszánt küzdelem csaknem egy órán keresztül zajlott, mire végül az időben megkezdett mellkasi nyomások sikerre vezettek és a mentők végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk! 

- Országos Mentőszolgálat -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában