Kifosztás

2021.06.21. 19:00

Kifosztotta áldozatát, majd jól bevásárolt: összesen 11 alkalommal

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt az elkövetőt, aki Miskolcon kifosztott egy férfit, majd az eltulajdonított bankkártyájával, több alkalommal fizetett.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Kifosztás és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy körömi 45 éves férfival szemben. A gyanúsított 2020. június 18-án 18 órát megelőzően, Miskolcon a Széchenyi utcában egy közterületi padon alvó férfi védekezésre képtelen állapotát kihasználva a pénztárcájából eltulajdonította közel 10.000 forint készpénzét, valamint a bankkártyáját is. Az elkövető a fizetési eszközzel, 11 alakalommal több, mint 30.000 forint értékben különböző fogyasztási cikkeket vásárolt.

A rendőrök adatgyűjtésük eredményeként a férfit egy napon belül elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki.

(A borítókép illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában