meghiúsult rablás, betörés

2020.06.15. 17:00

Rabolni próbált, majd betört: a rendőrök elfogták

A Putnoki Rendőrőrs járőrei előállították azt a férfit, aki először rablást kísérelt meg Alsószuhán, majd mivel az nem járt eredménnyel betört egy családi házba.

Forrás: police.hu

Rablás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy alsószuhai férfival szemben. A gyanúsított 2020. június 14-én 16 óra után egy alsószuhai presszó illemhelyén megfenyegetett egy férfit és pénzt követelt tőle. A sértett közölte, hogy nincs nála pénz, és mutatta az üres tárcáját. Ekkor a gyanúsított a férfi feje melletti lévő ablakba ütött, aminek az üvege összetört, majd távozott a mosdóból.

Fotó: police.hu

Az elkövető a sikertelen rablást követően egy családi házba tört be, hosszabbítókat, csiszológépet, valamint egy széket vett magához, de ekkor a rendőrök tetten érték, és elfogták a helyszínen.

A férfit a járőrök előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában