jó hírek

2019.07.12. 09:30

Becsületes megtalálók

Három miskolci állampolgár is leadott a közelmúltban olyan tárgyakat, iratokat, értékeket, amelyeket talált és a rendőrség segítségével szerette volna visszajuttatni jogos tulajdonosaiknak.

Illusztráció

Forrás: police.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság járőreinek az elmúlt időszakban három állampolgár adott át talált tárgyakat.

Elsőként egy helyi óvodából érkezett bejelentés, melynek bejáratánál a kora reggeli órákban egy ausztrál állampolgár pénztárcáját találták meg készpénzzel, bankkártyákkal, személyes iratokkal. A leadott pénztárca tulajdonosát a rendőröknek sikerült megtalálni és visszaadták azt a hazánkban nyaraló férfinak.

Ezt követően egy állampolgár a Búza-téri buszpályaudvaron talált pénztárcát adott át a Készenléti Rendőrség ott szolgálatot teljesítő egyenruhásainak. A Miskolci Rendőrkapitányság értesítette a tárca jogos tulajdonosát, aki örömmel fáradt be a kapitányságra átvenni elvesztett értékeit.

A közelmúltban a Miskolc Pláza egyik biztonsági őrének is átadtak állampolgárok egy, a női mosdóban talált rózsaszínű mobiltelefont. Ezen talált tárgy még keresi jogos tulajdonosát.

A Miskolci Rendőrkapitányság köszöni a becsületes megtalálóknak, hogy mindent megtettek annak érdekében, hogy talált tárgyaikat visszajuttassák jogos tulajdonosaikhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában