Gazdikereső

2022.08.29. 13:00

Lehet, hogy pont Ön szeretne a gazdija lenni Balázsnak, Lelencnek vagy Milónak

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

ÉM

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt kutyusokat a Miskolci Állatsegítő Alapítványnál– csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe őket, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Balázs

Balázs

Sajnos Balázs tipikusan azon menhelylakók közé tartozik, akiknek örökbe adása nagyon nehéz.... Nagy testű, fekete, fiú, aktív típus és ha módja nyílik rá, szeret szökni... Emiatt már több, mint két éve lakik a menhelyen. De mindemellett rendkívül barátságos kutyus, hatalmas munkabírású, így bármilyen túrát is bevállal. Marcona megjelenésével pedig házat őrizni is kiválóan alkalmas. Kellően aktív gazdi és szökésbiztos környezet mellett kiváló választás lehet.

Lelenc

Lelenc

Időről időre hírt adunk a menhely legrégebbi lakójáról, Lelencről. Örömhírrel sajnos ezúttal sem szolgálhatunk: idén tölti kilencedik évét a menhelyen.

Még 2013-ban, kamasz kutyus korában találtak rá az Avason kóborolva és azóta sem mosolygott rá a szerencse... Egyszer ugyan kiválasztották őt és egy közeli településre költözhetett, a menhelytől mindössze néhány kilométerre. Sajnos, mikor éjszakánként meghallotta régi barátai, szomszédai ugatását, nem fért a bőrébe és minden áron haza akart jönni, hiszen akkor már hatodik éve lakott a menhelyen. Vérző szívvel fogadták őt vissza, de remélik: még megfordulhat sorsa és egy nyugodt, szerető otthonban, békében élheti le nyugdíjas éveit. Lelenc most tíz éves, még igényli a mozgást, de viszonylag nyugodt és könnyen kezelhető kutyus. Fajtársaival domináns, inkább egyedüli kutyának ajánlják. Előéletére tekintettel nagyon szeretnék, ha benti kutyus lehetne...

Milo

Milo 

Több, mint egy éve lakik Milo a Miskolci Állatsegítő Alapítványnál. A Magashegyről, sérülten került ide. Sajnos ennyi idő alatt sem jött el érte az a gazdi, akire ő vár. Fiatal, körülbelül két-három éves fiúcska, akinek sok-sok mozgásra, törődésre és tanításra van szüksége. Így aktív gazdit keres, aki mindezt meg tudja adni neki. Milo jó közepes méretű, nagyobbra már biztosan nem fog nőni, de rövidke bundája miatt inkább benti-kinti kutyusnak ajánlják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában