Gazdikereső

2022.07.26. 19:00

Gazdit keresünk Edi, Matyi és Samu számára

Fotó: Shutterstock

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat. Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt kutyusokat – csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint.

Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Edi menhelyünk veterán lakói közé tartozik, már hatodik éve annak, hogy nálunk él. Kóbor kutyusként került hozzánk, és a hosszú-hosszú évek alatt valamiért senki nem figyelt fel rá. Már nem fiatal, körülbelül 11 éves lehet, de a kor nem sok nyomot hagyott rajta, a mai napig telis-tele van energiával, és nagyon barátságos, könnyen kezelhető kutyus. Fajtársait nem igazán szívleli, így kizárólag egyedüli kutyának ajánljuk.

A szeleburdi Matyi még mindig kitartóan várja szerető gazdiját, immár évek óta... Igazi nyakigláb és csupa fül, kajla és fiatal, mindössze hároméves kutyus, aki még bőven abban a korban van, amikor könnyen alkalmazkodik és tanul. Lány fajtársaival is jól kijön, így egy bundás barátnőnek is biztosan örülne leendő otthonában.

Samu lassan három hónapja, rendkívül elhanyagolt állapotban került hozzánk, így többek között egy alapos nyírásra volt szüksége, amitől teljesen át is változott. Sajnos véres vizeletet fedeztünk fel nála, ami miatt ultrahangvizsgálaton is átesett. Mint kiderült, húgykővel küzdött Samu, ami mihamarabbi műtétet igényelt. A műtéten már szerencsésen átesett, és 100 százalékosan felépült! Samu 4 éves, talán puli-uszkár jellegű, kedves, barátságos kutyus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában