Gazdikereső

2022.08.09. 16:00

Gazdit keresünk Néró, Kolbász és Runa számára

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Fotó: Shutterstock

Néró egy kifejezetten szép kiállású, megnyerő, de egyben tekintélyt parancsoló kinézetű kutyus, aki immár fél éve él nálunk. Termete és viszonylag fiatal kora – körülbelül 6 éves lehet – miatt idős gazdája már nem bírt el vele, ezért kellett a menhelyre költöznie... Néró olyan gazdit keresne, aki aktív, tapasztalt kutyatartó, és tudja kezelni energiáit! Szeleburdi, lendületes természete és nagy termete miatt kisgyerekek mellé inkább nem ajánljuk! Tekintélyt parancsoló kinézete miatt házőrzőnek kiváló választás lehet.

Itt az évfordulója Kolbász érkezésének... Sajókazán magára hagyva találtak rá annak idején, előéletét nem ismerjük... Még alig múlhatott hároméves, nagyon is aktív, pörgős kutyus, akinek sok-sok mozgásra van igénye. Rendkívül emberbarát, ragaszkodó, olyan gazdit szeretne, aki minél több időt tölthet vele. Fajtársaival nem igazán jön ki, így csak egyedüli kutyusnak ajánljuk.

Runa egy igazi, extra nagy adag tömör gyönyör. Bő két hónapja érkezett ez az enyhe túlsúllyal küzdő, nyolcéves „kicsi” lány kutyus, aki méreteit meghazudtoló módon aktív, pörgős, imád sétálni és játszani. Számára az ideális gazdi nemcsak kellő mennyiségű mozgást, aktivitást biztosít, de odafigyel a kötelező diétára is. Runa mindenkivel nagyon barátságos, de fajtársait nem igazán szívleli, egyedüli kutyusnak ajánljuk.

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt kutyusokat – csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában