Fogadjon örökbe!

2022.08.17. 19:00

Gazdit keres Marshall, Bigyula és Mocsi

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be újabb három tündéri kutyust.

 

Marshall

Immár hetek teltek el, mióta a szépséges és rendkívül szeretetéhes 

Marshall

 az állatsegítőkhöz került, és egyelőre nincsen gazdijelöltje. Egy útszéli gödörben feküdt, amikor Kál mellett ráakadtak. Azt nem tudni, honnan és miért került oda, de az biztos, hogy rendkívül kedves és jóindulatú kutyus. Nagyjából egyéves fiúcska, aki mindenkit nagy örömmel és ölelésekkel fogad, aki bemegy a kenneljébe. Korának megfelelően kicsit habókos, de még bőven a könnyen tanítható korban van.

Bigyula

Bigyula

 egyike az új lakóknak, akit rossz tartási körülmények közül mentettek ki. Nehéz előélete és zord külseje ellenére rendkívül kedves, barátságos, bújós kutyusnak ismerték meg, akinek vajból van a szíve. Körülbelül 5-6 éves fiúcska, igazán könnyen kezelhető és nagyon jóindulatú.
 

Mocsi

Mocsit

 idős gazdija már nem tudta ellátni, ezért került az alapítványhoz egy hónappal ezelőtt. Egy hatalmas sérvet is le kellett műteni róla, de mostanra százszázalékosan gyógyultnak tekinthető. Mocsi kedves, barátságos, talán shar pei jellegű kislány kutyus. Alig hét­éves, így még csak élete derekán jár, sok-sok boldog évet tölthetne el egy szerető gazdi oldalán.

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt kutyusokat – csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe őket, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában