Gazdikereső

2022.08.24. 18:00

Gazdit keresünk Rea, Wendy és Bolyka számára

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

A kedvenceinket időben el kell kezdeni vakcinázni.

Fotó: Shutterstock/Illusztráció

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt kutyusokat – csipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe őket, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

 

Rea egy rendkívül csinos fiatal hölgy, aki keresi az Igazit! Körülbelül másfél éves, leginkább németjuhász–malinois keveréknek tűnik. Ennek megfelelően sok-sok foglalkozásra, tanításra van szükség, hogy jól viselkedő, fegyelmezett kutyus legyen belőle! Szirmabesenyőben találtak rá, gazdija nem jelentkezett érte, a karanténidőszakon is túl van, így már várja leendő családjának jelentkezését.

 

Wendy lassan fél éve lakik nálunk, mióta rátaláltak Nyékládháza mellett, ahol valószínűleg egy autóból dobhatták ki... Fiatal, alig múlt egy-másfél éves, nagyon kezes és barátságos, terrier jellegű lányka, aki telis-tele van szeretettel, amit új gazdájával osztana meg. Kis időre úgy tűnt, otthonra talált, de szökésre való hajlama miatt sajnos hamar visszahozták, ő egy igazi terrier jellem, akit sok-sok foglalkozással, törődéssel kell lefárasztani!

 

Bolyka egy kedves, embercentrikus, kissé idősödő kutyus, aki még tavaly került hozzánk Lyukóbányáról. Kilencéves korához képest igencsak aktív és jó erőben van, igényli a rendszeres mozgást, és nagyra értékeli a figyelmet és törődést. Fajtársai társaságát nem annyira szíveli, inkább egyedüli kutyusnak ajánljuk. Bár szíve vajból van, mérete és határozott fellépése miatt házőrzőnek is megfelelő választás!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában