utcakép frissítés

2021.03.10. 19:15

Tessenek mosolyogni, érkezik a Google autó!

Az Utcakép szolgáltatást frissítik, ezért egy hét múlva újra elindulnak tizennégy magyar nagyvárosban a Google autói, köztük Miskolcon is.

This picture taken on July 19, 2017 shows Google Street View car during a press presentation in Vienna. / AFP PHOTO / APA / ROLAND SCHLAGER / Austria OUT

Forrás: AFP

Fotó: AFP

A Google Magyarország azt is hírül adta, hogy az újbóli bejáráson utak, autópályák és városok képeit frissítik a Google-térképen. Az alkalmazásnak köszönhetően a felhasználóknak lehetőségük nyílik már most is virtuálisan meglátogatni a magyar városok többségét, számos várat, kastélyt, építészeti, valamint természeti csodákat, beleértve a nemzeti parkokat is.

Az új képek segítik a felhasználókat a még pontosabb tájékozódásban. Az Utcakép 360 fokos képet mutat utcákról, valamint természeti és kulturális nevezetességekről. A közzétételt megelőzően a képeket egy speciális eljárás alá vetik, amely elhomályosítja az emberek arcát, illetve a rendszámokat, így azok nem lesznek beazonosíthatók, a magánéletükhöz való joguk nem sérül.

Az Utcakép jelenleg a világ több mint 220 országában érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában