segítő foglalkozások

2020.11.15. 14:30

Online Női Erőforrás, Család és KarrierPONT

Többségében elmaradnak vagy az online térben folytatódnak a programok.

Nagy-Hankó Krisztina

20201105 Miskolc Babamasszázs tanfolyam a Mókusodú Klubban. Fotó: Ádám János/ÁJ Észak-Magyarország

Fotó: Ádám János

A novemberre meghirdetett segítő foglalkozások közül a Baba masszázst és a „Melldaganat – Megelőzhető?” című előadást a Mellrákinfó Egyesület közreműködésével későbbi időpontra halasztották.

Online lesz a HR egyéni és csoportos tanácsadás, valamint a „Változás Te magad légy!” elnevezésű teadélután anyáknak, hölgyeknek Szőllősi Andrea HR-tanácsadóval. Az utóbbi beszélgetés arra a kérdésre keresi a választ, hogy mitől lesz egy nő, egy édesanya sikeres vállalkozó vagy alkalmazott?

A Család-anya-megoldások klubfoglalkozás szintén online zajlik majd Juhász Zsófia családterapeutával, ahol az érzelmileg biztonságos családi kötődés kialakításának kérdéseit, buktatóit és megoldásait járja körbe a csoport.

A fókuszolás technikája

A Test-igaz-tér kiscsoportos önismereti próbaalkalom Kishonthy-Kardos Rita coach vezetésével is webes lesz. Célja, hogy a fókuszolás technikáját megismertesse, mellyel test­orientált módon közelítheti meg a résztvevő élete eseményeit.

Bejelentkezés a programokra és minden egyéb információ a Női Erőforrás, Család és KarrierPONT Facebook-oldalán elérhető.

(A borítóképen: Később lesz csak babamasszázs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában