Bulvár, celeb

2010.05.08. 10:01

Gázolt, majd cserben hagyott Stohl András?

<p>Nekiütközött két autónak, majd elhajtott a helyszínről egy sofőr szombat hajnalban Pest megyében. A balesetben ketten megsérültek. Úgy tudni, a balesetet okozó kocsit Stohl András színész-műsorvezető vezette.</p>

Stohl András elismerte, hogy ittasan karambolozott
fuggetlen | 2010.05.08 19:38
Stohl András elismerte, hogy ittasan karambolozott szombat hajnalban Fót közelében - számolt be az RTL Híradó szombat este. Részletek >>>


Nem lesz az X-Faktor műsorvezetője Stohl András
fuggetlen | 2010.05.08 18:31
A szombat hajnali baleset miatt nem lesz az ősszel induló tehetségkutató műsor, az X-Faktor műsorvezetője Stohl András - derül ki az RTL Klub szombat délutáni közleményéből. Részletek >>>


 fuggetlen | 2010.05.08 13:05 - Meghallgatták, majd hazaengedték Stohl Andrást
Közúti baleset gondatlan okozása miatt indult eljárás a szombat hajnali, Pest megyében történt karambol kapcsán. A nyomozás egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik, a hatóság még várja a szakértő véleményeket, beleértve a vérvizsgálat eredményét is. Ezek várhatóan 4-5 napon belül készülnek el. Stohl Andrást a rendőrök meghallgatták, majd hazaengedték.

A rendelkezésre álló adatok szerint a színész-műsorvezető autója Budapest felől Fót irányába haladt egy összekötő úton hajnali 4 óra körül, amikor - nem tudni miért - áttért a szemközti sávba, ahol karambolozott két szabályosan közlekedő autóval. Mindkét járműben megsérült egy-egy ember, egyikük súlyosan, a másik autós pedig könnyebben. A Független Hírügynökség értesülései szerint az egyik sérültet a tűzoltók szabadították ki a roncsból.
Stohl András a történtek után elhagyta a helyszínt, de a rendőrök otthonából előállították, majd vérvételre vitték.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint mint a baleset résztvevőjét meghallgatták a kapitányság munkatársai, majd hazaengedték. Az ügyben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt, ismeretlen tettes ellen indult eljárás. A hatóság még várja a szakértői véleményeket, beleértve a vérvizsgálat eredményét is. Ezek várhatóan 4-5 napon belül készülnek el.


 

A baleset hajnali 4 óra körül történt az M2-es autóutat Fóttal összekötő úton. Az elsődleges adatok szerint az autós eddig tisztázatlan okból áthajtott a szemközti sávba, ahol karambolozott két szabályosan közlekedő autóval. Mindkét járműben megsérült egy-egy ember, egyikük súlyosan, a másik pedig könnyebben - tájékoztatott Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy az ütközéstől az egyik kocsi az árokban sodródott, utasát a tűzoltók szabadították ki. A balesetet okozó sofőr a történtek után elhajtott a helyszínről.

Nézze meg a baleset képeit >>>


Kovács Viktória hozzátette: az adatgyűjtés után a rendőrök fóti otthonából előállították egy 43 éves férfit, S. Andrást, akit ezután vérvételre vittek.

A Független Hírügynökség úgy tudja, Stohl András színész-műsorvezetőről van szó.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!