Bulvár, celeb

2008.10.03. 08:23

Hugh Laurie-t kirabolták

<p>Hugh Laurie Los Angeles-i otthonába ismeretlen tettesek törtek be a héten. Az éjszakai rablás során csak laptopját vitték el, mialatt a színész az emeleten aludt. Állítólag nagyon megviselte.</p>

Hiába lakik Los Angeles puccos kerületében Hugh Laurie: a környék fokozott védelme ellenére a napokban betörtek hozzá. Az éjszakai akció során csak laptopját vitték el, ám ennek az is oka lehet, hogy nem találták meg a többi értéket.

A színész eközben az emeleti hálószobában aludt feleségével, Joval. Reggel vették észre, hogy valaki járt náluk, mert Laurie ébredés után egyből a gépet kereste. Annyira megrázták a történtek, hogy elkésett reggeli tévéinterjújáról, és azóta sem tudta feldolgozni az esetet.

Egyik barátja szerint „Hugh azóta is azon agyal, mi történt volna, ha felébred, és megpróbál velük szembeszállni. Los Angelesben vannak olyan őrültek, akik emiatt megtámadták volna.”

Forrás: 5perc.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!