Bulvár, celeb

2007.12.17. 07:18

Sztárválogatás 2007 - 1. rész : Britney Spears

<p>2007-ben&#160;sem maradtak el a botrányok ésbakik és a sztárvilágban. Ezeket gyűjtöttük össze, és januárig felelevenítjük, kik voltak azok, akiknek nem úgy sikerült 2007, ahogyan gondolták. 2007 egyértelműen nem Britney Spears éve volt. <DIA width="850" height="630" alt="Britney Spears 2007.10.26."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Britney_Spears_2007_10_26_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Britney Spears 2007.10.26." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<DIA width="850" height="630" alt="Britney kopasz 2007.02.21."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Britney_kopasz_2007_02_21_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Britney kopasz 2007.02.21." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<DIA width="850" height="630" alt="Britney Spears 2006.01.25"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Britney_Spears_2006_01_25/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Britney Spears 2006.01.25" src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

2007 Britney Spears számára nem a legjobb év volt. Botrány botrányt követett. Emlékszik még, mi minden történt az egyre lecsúszottabb énekesnővel idén? Ha nem, segítünk egy kicsit.

Britney Spears már kislánykorában tudta, hogy a zene az ő világa. Már 8 évesen meghallgatásokra járt, szülei támogatták, hogy zenei karriert futhasson be. Első albumát 1999-ben készítette, ekkor 18 éves volt.

Csillaga nagyjából Kevin Federline-val kötött házasságáig tündökölt, azóta minden egyes hírnél azt hiszik a rajongók, hogy ennél mélyebbre már nem süllyedhet Britney, de a következő nap magában hordozza a választ, hogy de, igen, a lejtő alját még korántsem érte el.

A 2006-os válás alapjaiban határozta meg a 2007-es évet. Britney Spears 2006 végén kezdett el az alkoholhoz és a drogokhoz vonzódni, így 2007-ben háromszor vett részt elvonókúrán, a hírek szerint mindeddig sikertelenül, mert a minden lépését követő fotósok jóvoltából minden ballépésről tudunk.

A ballépések közé számolhatjuk a többszörös ittas vezetést, a vad partikat, a gyermek-elhelyezési pert vagy az olyan esteket, mikor Britney orra bizony fehér poros a fotókon.

Ne felejtsük el, hogy 2007 februárjában Britney Spears egy hirtelen ötlettől vezérelve betért egy fodrászhoz, és teljesen kopaszra borotváltatta fejét. A fodrász Los Angeles külvárosában visszautasította Britney-t, így saját maga vágta le nullásgéppel barna, hosszú haját. Ezután meglátogatott egy tetoválószalont, ahol két ajkat tetováltak rá: egyiket nyakára, másikat pedig a csuklójára.
Később Spears már szőke parókával jelent meg a nyilvánosság előtt, lenyírt haját a fodrász-szalon tulajdonosa megtartotta és egymillió dollár (191 millió forint) kikiáltási áron árverésre bocsátotta.

Az év során többször láthattuk bugyi nélkül, egyesek azzal mentegetik, hogy nem direkt csinálja, csak szeret bugyi nélkül lenni, de nem tudta elsajátítani azt a technikát, hogy úgy szálljon ki az autóból, hogy ne mutasson meg mindent.

Közben számos sztár szeretett volna neki segíteni, Jon Bon Jovi és Elton John is sajnálatát fejezte ki a mélyrepülés miatt. Szülei, rajongói, barátai féltik az énekesnőt, félnek, hogy a nagy bánat öngyilkossággal zárul. Ugyanis Britney volt férje, Kevin Federline pert indított ellene, és a gyerekeket követelte.

Britney Spears több esélyt kapott a bíróságtól, de ezekkel nem tudott élni. Nem jelent meg a kötelező drogteszteken, továbbra is vadul partizott, így a bíró Kevin Federline-nál helyezte el a két kisfiút, Sean Prestont és Jayden Jamest. Hetente 2 alkalommal láthatja a gyerekeket.

 


 

Év közben több botrányt okozott autójával, hol egy fotóst, hol egy rendőrt sikerült elütnie. Számos ehhez hasonló per folyik ellene a bíróságon.

Közben Britney Spears is talán rádöbbent életmódja helytelenségére, így előrelátóan megrendelte a sírkövét is. Valamint elvesztett gyermekeit kínai árvákkal szeretné pótolni, de a hatóságok egyelőre nem engedélyezték az örökbefogadást.

Az év lebőgése azonban az MTV Video Music Awards díjátadón érkezett Britney számára. Úgy tekintett erre az alkalomra, hogy visszaszerzi hírnevét, és novemberben megjelenő albumának jó reklámot csinál. A kritikusok szerint érdektelen és unalmas volt a showja, amit még a fekete bugyi-melltartó szerelés sem tudott feldobni. A két gyerekes anyuka új dalát, a Gimme more-t mutatta be.

"Nagy érdeklődéssel vártuk a beharangozott fellépést, azonban egyáltalán nem sikerült olyan csillogóra, és magával ragadóra, mint ahogyan Britney tervezte” - mondták a kritikusok. Rihanna nem tudta, mit kellene tennie, nevessen vagy udvariasan tapsoljon. Többen azt mondták, hiába próbált Britney szexis lenni, mégis úgy nézett ki, mint egy háziasszony, aki egy vetélkedőn színpadi showt nyert, amit segítség nélkül, egy ismeretlen dallal kell bemutatnia. Még az sem sikerült neki, hogy összhangba hozza szájának mozgását a zenével.

 

 

Decemberben a hírnevét egy benzinkúti lopással sikerült Britney Spearsnek öregbítenie, a sztár fehér sportautójával érkezett az egyik Van Nuys-i benzinkúthoz, ahol elemelt egy öngyújtót.Spears balszerencséjére az egyik amerikai internetes oldal operatőre a helyszínen tartózkodott és rögzítette a törvénysértést.
És a legújabb: Egy francia filmproducer kitalálta, hogy a Messiás születéséről készülő, modernizált alkotásban szerepeljen. A felkínált karakter pedig nem más, mint maga Szűz Mária.

Bár még van egy pár nap az évből, nem valószínű, hogy Britney Spears még idén talpra áll.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!