Sport

2018.07.02. 10:11

Kiütéssel kezdett a Mezőkövesd Zsóry FC

Mezőkövesd - Fölényes győzelemmel zárta első felkészülési találkozóját a matyóvárosiak focicsapata.

Mezőkövesd - Fölényes győzelemmel zárta első felkészülési találkozóját a matyóvárosiak focicsapata.

Az eredeti elképzelés szerint a stadionban fogadta volna szlovákiai ellenfelét a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es csapata, de a centerpálya gyepét frissítik, így a szombat délelőtti összecsapásnak a klub a Zsóry-edzőcentrum adott helyet.

Beilleszkedtek

A hazai játékosok közül a sérült Szalai Attila nem szerepelt, míg Koszta Márk csak húsz percet töltött társai között, mert eddig a maródiak listáján volt, csak egy tréningen vett részt. A napokban igazolt.

Szakály Dénes viszont azért nem szerepelt, mert a középpályás még egyszer sem edzett a társasággal, így bemutatkozása várat magára.

– A csapat remekül játszott és jól illeszkedtek a rendszerbe az újak is – mondta Kuttor Attila, a sárga-kékek vezetőedzője. – Ilyenkor, a felkészülés elején még nem számít az eredmény, de a féltucat azért nagy bizalmat ad nekünk a folytatásra.

A kövesdiek hétfőn és kedden hazai környezetben dolgoznak, szerdán 17 órától pedig Telkiben, az izraeli Beitar Jeruzsálem gárdájával mérik össze tudásukat.

KT


Jegyzőkönyv

Mezőkövesd Zsóry FC – Tatran Presov (szlovák I.) 6-0 (5-0)

Mezőkövesd, 100 néző. V.: Karakó.

Mezőkövesd Zsóry FC, 1. félidő: Dombó – Farkas D., Hudák, Pillár, Vadnai – Iszlai, Szeles, Tóth B. – Vajda, Drazic, Cseri. 2. félidő: Szappanos – Lázár P., Varjas Z., Katanec, Silye – Mlinar, Oláh B., Földi – Nagy R., Koszta (Varjas L.), Wieland. Vezetőedző: Kuttor Attila.

Tatran Presov: Vinclér – Strachan, Hosek, Tomko, Kocik – Tokár (Kovivoska), Micocak, Petrisin, Simko – Grestak, Spilar. Vezetőedző: Stanislav Varga.

Gólszerző: Drazic (2), Cseri, Iszlai (11-esből), Vajda, Grestak (öngól).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!