Sport

2016.06.26. 21:23

A kreativitást nem szeretik

Közel olyan esélyes a magyar válogatott is, mint a belga. Szakértőnk: Csank János mesteredző, volt szövetségi kapitány

Közel olyan esélyes a magyar válogatott is, mint a belga. Szakértőnk: Csank János mesteredző, volt szövetségi kapitány

A mi csapatunkról csak felsőfokon lehet beszélni, de vannak válogatottak, amelyekről ez nem mondható el. Elsősorban azok, amelyekben a menő futballisták játszanak, ezek helyből ugyan hozták a kötelező továbbjutást, de gondot láttam a motivációs bázisukkal.

A mi csapatunk ugyanakkor ilyen téren ott van a top háromban. Érződik a játékosokon is, hogy tombol bennük a nemzeti öntudat, ami így van rendjén, és ez nagyban hozzátesz a teljesítményükhöz is.

Tombol bennük a nemzeti öntudat, ami így van rendjén. -Csank János

– Csapatunk megítélése nagyon jó, sokat is tettünk érte, hogy így legyen. A belgák nyilván alaposan felkészülnek belőlünk, de ha a középpályás triónk ugyanolyan kreatív lesz mint eddig, akkor azt nem fogják szeretni. Az esélyeket illetően egy hónapja azt mondtam volna, hogy hetven–harminc százalék a belgáknak, ám mostanra ez ötvenöt–negyvenötre változott, azért még a javukra. Simán benne van a hosszabbítás is.

-ÉKN-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!