Sport

2015.09.18. 23:12

ÓAM-Ózdi KC: értékes pont Kecskemétről

Végig szoros, kiélezett mérkőzést játszott Kecskeméten az ÓAM-Ózdi KC együttese.

Végig szoros, kiélezett mérkőzést játszott Kecskeméten az ÓAM-Ózdi KC együttese. A férfi kézilabda NB I/B 2. fordulójában a piros-kékek a hajráig vezettek a Hírös-városban, ám az utolsó percekben a hazaiak visszajöttek a találkozóba. A végén mindkét fél megnyerhette volna a rendkívül izgalmas összecsapást, végül döntetlennél fújták le a találkozót. Az ózdi férfi kézilabda-csapat tíz éve nem szerzett pontot Kecskeméten. pénteken est viszont igen, amihez ezúton gratulálunk a csapatnak.

Férfi NB I/B., Keleti csoport, 2. forduló

Kecskeméti TE-Kisokos - ÓAM-Ózdi KC

31-31 (17-16)

Kecskemét, 400 néző. V.: Kovács T., Mándli B.

KTE-Kisokos: Zaklajda - Miss (5), Gyárfás (2), Éliás (4), Burik (1), , FÜLEKI Á. (7), Horváth A. (1). Csere: Balán (k), Szabó B. (-), SCHEURING (6), Petrik-Varga (4), Milovits (1). Csernyik (-), Harkai (-), Ledács-Kis (-). Edző: Ocsovai Zsolt.

ÓAM-Ózdi KC: TÓTH K. - Cupkovic V. (3), SÁNDOR R. (9), HORVÁTH SZ. (4) Csépányi G. (1), Scitovszky T. (-), MENYHÁRT M. (5). Csere: Losonczi (k), Szilágyi D. (-), Vojinovic N. (2), Kocsis R. (-), Barta D. (1), FEKETE L. (6), Nyeste (-). Edző: Szakál György.

Ocsovai Zsolt: - Ezt a mérkőzést mind a két csapat megnyerhette volna. Az első félidőben mi domináltunk, a másodikban pedig az ózdiak. Éppen ezért igazságos a döntetlen, fölösleges azon elmélkedni, hogy nyertünk, vagy vesztettünk egy pontot. Gratulálok mind a két csapatnak.

Szakál György: - Folyamatosan partiban voltunk ezen az estén. A bemutatott játék alapján közelebb voltunk a győzelemhez, mint az ellenfelünk. A végjátékban két hatalmas hibát elkövettünk, ezt a Kecskemét megbüntette, az utolsó pillanatokban viszont a játékvezetők egy időntúli hétméterest vettek el tőlünk. Ezt a lefújás után szóvá is tettem. Hogy ennek mi lesz a következménye, majd az egyesület vezetése eldönti. Nagyon értékes pontot szereztünk, gratulálok a srácoknak.


ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!