Sport

2015.04.12. 20:27

Ózdi KC: parádés hajrá, értékes győzelem

Az NB I-es keret játékosaival megerősített orosházi fiatalokat győzte le az Ózdi KC együttese a férfi kézilabda NB I/B-ben.

Az NB I-es keret játékosaival megerősített orosházi fiatalokat győzte le az Ózdi KC együttese a férfi kézilabda NB I/B-ben.

A keleti csoport 22. fordulójában a piros-kékek az utolsó hét percben, két gólos hátrányról fordítva nyerték meg a találkozót. A Mezőkövesdi KC U23-as együttesének viszont Lajosmizsén nem volt esélye a pontszerzésre.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 22. forduló

Ózdi KC – Orosházi FKSE U23

29-25 (13-15)

Ózd, 400 néző. V.: Bujdosó Z., Mihály A.


Ózdi KC: Tóth M. – Harkó (3), VOJINOVIC (8), Scitovszky T. (3), GYURIS (4), Pillár (-), NYESTE B. (5). Csere: Losonczi (k), FEKETE L. (6), Nagy P. (-), Kalics (-). Edző: Szakál György.


Szakál György: - Igazi csapatmunka volt ez a győzelem, gratulálok a fiúknak. Nagy szívvel és elszántsággal üldöztük a fiatal orosházi együttest, a hajrában pedig sikerült magunk javára fordítani ezt az izgalmas találkozót. Remélem, ezzel ismét bizonyítottuk a város felé, hogy ebben a sportágban érdemes hosszú távon gondolkodni.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 22. forduló

Primavera Mizse KC – Mezőkövesdi KC U23

34-26 (18-13)

Lajosmizse, 100 néző. V.: Kovács T., Mándli B.


Mezőkövesdi KC U23: Sipos – Répási (1), KOVÁCS P. (7), Horávth L. (1), KISS R. (10), Kovács B. (1), Herczegh J. (1). Csere: Bartók (k), Gyenge Z. (2), Fábián R. (1), Albecz B. (1), Sallai M. (-), Mikula A. (1). Edző: Molnár Ferenc.


Molnár Ferenc: - Sajnos, amire a héten készültünk nem sikerült megvalósítani. Magas sebességet kértem a fiúktól. Az első húsz és az utolsó tíz perccel voltam csupán elégedett. Emellett az is tény, hogy a kézilabdát jó kapusteljesítmény nélkül nem lehet eredményesen játszani.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!