Sport

2014.09.30. 12:40

DVTK: lassabb volt a jegyolvasó rendszer

Miskolc - Új szoftvert alkalmaztak a Bp. Honvéd elleni bajnoki előtt, sok drukker lemaradt a meccs kezdetéről.

Miskolc - Új szoftvert alkalmaztak a Bp. Honvéd elleni bajnoki előtt, sok drukker lemaradt a meccs kezdetéről.A labdarúgó NB I 8. fordulójában, a szeptember 20-án lejátszott Diósgyőri VTK – Budapest Honvéd mérkőzésről nem minden szurkolónak van teljes emlékképe. Egyik ilyen olvasónk, Szőnyi Andor, aki a 60-as évektől bérletese a csapatnak, arra volt kíváncsi, hogy mi volt az oka annak, hogy a szokott időben útra kelő drukkereknek hosszú időn át kellett várakozniuk a beléptetőpontoknál, és emiatt lemaradtak a meccs elejéről, illetve, hogy kell-e számítani hasonlóra, a szombati rangadó, az FTC elleni hazai meccs előtt.

Nem tudta tartani

– Ezúton is elnézést kérünk minden szurkolótól, aki ezt a hosszadalmas beléptetést elszenvedni kényszerült – válaszolta megkeresésünkre dr. Szűcs Ákos, a DVTK marketing vezetője. – Tekintettel a beléptetés módjára, a beengedés időigényes, de a legutóbbi, a Honvéd elleni meccsen tapasztaltak nem ezzel függnek össze, hanem azzal, hogy a klub kényszerből, nem a saját választása alapján egy országos jegyértékesítési rendszerre állt át. A Ticket Express számítógépes szoftvere pedig nem tudta tartani a lépést a stadionba érkezők ütemével, a drukkerek azt tapasztalhatták, hogy lassabban folyik a beléptetés. Azon leszünk, hogy az FTC elleni meccsen ez már másképp legyen, igyekszünk rá megoldást találni, most egy picit más formában, ahogy azt a Honvéd ellen tettük, amikor észlelve a problémát megnyitottuk a kapukat, hogy a drukkerek jegyleolvasás nélkül, minél hamarabb a helyükre érhessenek. Azt tudni kell, hogy ennek a rendszernek ez volt a debütálása, élesben kipróbálni nem igazán volt alkalmunk, és bár mi tudjuk, hogy az okozott helyzetnek a felelősei nem a klubban keresendők, de mivel mi vagyunk azok, akikkel a szurkolók kapcsolatban állnak, akiktől a jegyeket megvásárolják, így nekünk kell megtennünk mindent annak érdekében, hogy a múltkorihoz hasonló eset ne fordulhasson elő. Még egyszer: elnézést kérünk mindenkitől, akinek a Honvéd meccsre való bejutása során kellemetlenségben volt része.

ÉM


[poll id="792"]


Miskolc - Kedden reggeltől az interneten, déltől pedig személyesen is megvásárolhatók a szombaton 14 órakor kezdődő DVTK - FTC bajnokira szóló belépőjegyek. A találkozó szurkolói kártya nélkül tekinthető meg. tovább »

Miskolc - A labdarúgó NB I 8. fordulójában, a szombaton délutánra kiírt Diósgyőri VTK – Budapest Honvéd meccs kezdése előtt közvetlenül, nagy foghíjak voltak a máskor tömött lelátórészeken, a napos oldalon és a tribünön, de nem azért, mert nem hiányzott a drukkereknek a foci, a kedvenc csapatuk, amelyik három hete nem játszott bajnokit. Látni akarták a piros-fehéreket, de nem tudták akkortól, amikortól szerették volna, az első perctől. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!