Sport

2013.08.14. 17:39

DVTK: Külföldi érdeklődés Rudolfék iránt

Dominik Fótyik sorsa a héten dől el az NB I-es diósgyőri labdarúgócsapatnál.

Dominik Fótyik sorsa a héten dől el az NB I-es diósgyőri labdarúgócsapatnál.A keddi, négyszemközti beszélgetés után szerdán ismét megkerestük Kovács Zoltánt, a DVTK sportigazgatóját, akitől megkérdeztük: van-e előrelépés a két szabadlistára tett játékos, Rudolf Gergely és L Imam Seydi ügyében?

– Konkrétum továbbra sincs, de szerencsére egyre több az érdeklődő – mondta az Észak-Magyarországnak Kovács Zoltán. – Ennek egyrészt örülök a játékosok miatt, másrészt mindez magának természetesen a klubnak is jó. Remélem, minél hamarabb rendezni tudjuk a sorsukat.

Amint azt megtudtuk, egyelőre ,,csak" külföldről voltak megkeresések a két csatár kapcsán. Rudolfék mellett egyébiránt más futballisták nevei is bekerültek hétfőn a köztudatba, hogy szintén szabadlistára kerülhetnek, az erre vonatkozó felvetésünkre Kovács Zoltán az alábbiakat nyilatkozta:

– Már lezártuk ezt a témát. Mostantól az a cél, hogy nyugalom legyen Diósgyőrben és mindenki a saját dolgára tudjon koncentrálni.

A szlovák védő, Dominik Fótyik immáron második alkalommal vesz részt próbajátékon a DVTK-nál, új klubja, az NB III-as Kazincbarcikai SC engedélyével. A felvidéki védőt nemrégiben vásárolta meg az észak-borsodi klub az MSK Zilinától és hároméves szerződést kötött vele.

– Az ő sorsa a héten dől el – jelentette ki az Észak-Magyarországnak Kovács Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!