Sport

2013.01.30. 17:36

Utoljára hazai pályán a DHK

Debrecen - A DHK junior csapata utolsó hazai találkozóját vívja szombaton a szlovák bajnokság keretein belül.

Debrecen - A DHK junior csapata utolsó hazai találkozóját vívja szombaton a szlovák bajnokság keretein belül.Végéhez közeledik a szlovák junior bajnokság második vonalának alapszakasza, amely kisebb pihenőt követően majd a rájátszással folytatódik is. Ám a magyar csapatok nélkül. Így a nagy meglepetést okozó Debreceni Hokiklub juniorjai is pihenőre kényszerülnek.

Három találkozója van még a debreceni gárdának, ebből egy hazai pályán, ezen a hétvégén. Szép búcsúra számíthatnak azok, akik kilátogatnak a szombaton 14:30-kor kezdődő mérkőzésre, ugyanis Könczeiék ellenfele az az SK HOBA Bratislava lesz, amely mindössze egyetlen győzelmet tudott felmutatni az eddigi huszonhat találkozója alatt. Így az utolsó helyen szerénykedik a pozsonyi gárda, míg a Debreceni Hokiklub remek teljesítményének köszönhetően a hatodik pozícióból várhatja az összecsapást.

Ezzel a találkozóval búcsúzik hazai közönségétől a DHK a szlovák bajnokságban. Ezt követően még kétszer lépnek jégre idegenben a debreceniek és számukra véget ér a pontvadászat, pedig elképzelhető, hogy rájátszást érő pozícióban végeznek, ami óriási dolog lenne a fiúktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!