Sport

2011.10.18. 09:53

A szakítás szélén Hamilton és Scherzinger

Budapest - Az F1-es álompár állítólag nem tudja összeegyeztetni az életét, emiatt lehetett annyira nyomott a pilóta Koreában.

Budapest - Az F1-es álompár állítólag nem tudja összeegyeztetni az életét, emiatt lehetett annyira nyomott a pilóta Koreában.

Hamilton hiába szakította meg a Red Bull 15 futam óta tartó sorozatát, és szerezte meg múlt szombaton a pole pozíciót, el sem mosolyodott a koreai sajtótájékoztatón, állítólag azért, mert válságba került kapcsolata Nicole Scherzingerrel. - írja a Formula.hu.

Az angol bulvárlapok közül a Mirror is megírta, hogy az elmúlt hat hétben alig találkoztak, csak telefonon beszéltek, és ez nem mehet így tovább. Ráadásul Hamilton szakmai válságba is került, amiből három hónap után épp a hétvégén kezdett kilábalni.

Az újságok szerint mindketten túlságosan elfoglaltak, a versenyző idén egészen november végéig utazgat a Forma-1-gyel, míg az énekesnő Amerikában dolgozik az ottani X-faktor zsűritagjaként és még turnézik is.

Hamilton és Scherzinger négy és fél éve járnak, 2010 elején szétmentek, de egyetlen hónap után újra összejöttek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!