hirdetés

2021.11.09. 07:35

Márton-napi libaság Nyékládházán

Az V. Márton-napi libaságon változatos programok és finom ételek várták a résztvevőket.

A Búzavirág és az Őszirózsa Nyugdíjasklub tagjai által készített ételek és sütemények közül mindenki kedvére választhatott a nap folyamán.

A rendezvényre kilátogatók a hagyományos vásári forgatag mellett meghallgathatták a Nyékládházi szólistákat és az Őszirózsa Népdalkört, Berecki Zita felkészítésével, az óvoda Katica csoportjának vidám, zenés műsorát Bacsa Istvánné és Laczainé Sárga Katalin felkészítésével, valamint Szécsi Viktória és Vihula Mihajlo műsorát.

Juhász Katalin Kerekítő foglalkozásával és a könyvtári libakereséssel a kisebbek is vidáman elfoglalhatták magukat. Körhegyi Ildikó sokszínű kézműves-foglalkozása és a különleges libatojás-festés Chvatal Margit jóvoltából igazán nagy sikert aratott. Az idén is nagy népszerűségnek örvendett az elmaradhatatlan tombolasorsolás, amelynek során értékes ajándékcsomagok, valamint egy liba talált gazdára.

Köszönet Nyékládháza Város Önkormányzatának és Képviselő-testületének a feltételek biztosításáért; a Városgondnokság munkatársainak az előkészületekért; a Búzavirág és az Őszirózsa Nyugdíjasklubnak az ételek biztosításáért, Kerekes Krisztofernek a technikai feltételek biztosításáért.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában