Szponzorált tartalom

2021.02.26. 16:29

3 dolog, amit imádni fogsz, ha kertes házba költözöl

Talán a COVID-19, talán az egyébként is változóban lévő világ vagy ezek együttes hatása miatt egyre növekvő tendenciát mutat a családi házak és a kertkapcsolatos lakások iránti kereslet.

kép 1 _ [HiData _ Gruppi.hu _boon.hu _ 2021.02.26] 3 dolog, amit imádni fogsz, ha kertes házba költözöl

Forrás: canva.com

A természethez való közeledés mellett számtalan érv szól, még ha csak egy zsebkendőnyi helyünk is van rá. Ha te is nemrég váltottál, már biztosan ismerősek a következő hobbik, ha pedig mostanában tervezel zöldebb környezetbe költözni, tuti imádni fogod ezeket!

Barkácsolás

Itt egy madáretető, ott egy magaságyás – ha olyan helyre költözöl, ahol rendelkezésedre áll egy saját kert vagy kertrész, biztosan szükséged lesz kézi szerszámokra és néhány kisgépre, mert a barkácsolás bizony erősen addiktív. Egy olyan szabadidős tevékenység, amiben egyszerre élheted ki kreativitásodat és alkothatsz valami igazán hasznosat. És az sem elhanyagolható szempont, hogy saját kezűleg építeni vagy megjavítani valamit nem csak fantasztikus érzés, de kifejezetten pénztárcabarát is. És ha már elkapott a flow, egész biztos, hogy sorban fogod rendelni a jobbnál jobb cuccokat kedvenc webshopodból.

Kertészkedés

Sokan azért tartanak a kerttől, mert gondozásában csak a terhet, a macerát látják. Azt már kevesebben hiszik el, hogy a kertészkedés nem más, mint lehetőség egy rendkívül sokoldalú hobbi elsajátítására. A dísznövény ápolástól a konyhakerti növények termesztéséig rengeteg minden belefér, de egy biztos: a növényekről való gondoskodás során a lelkedet is ápolod egy kicsit. Ha pedig saját kis veteményest művelsz, egészséges és finom termés a jutalmad, mellyel a testednek is jót teszel.

Bogrács és BBQ

A sütés-főzés a szabad ég alatt nem csak arra tökéletes, hogy tábortűzi hangulatot varázsolj egy átlagos péntek estén, hanem arra is, hogy új konyhai technikákkal kísérletezz. Ha még csak most ismerkedsz a főzés tudományával azért, ha tapasztalt gurman vagy, akkor azért kell mindenképp kipróbálnod, hogy mennyire más lehetőségeket tartogat, ha szabad tűzön készíted el kedvenc fogásaidat. Az utánozhatatlan ízekkel és a parázsló hangulattal egész biztosan te leszel a társaság legnépszerűbb házigazdája!

Akár a burgerek és pulled porkok, akár a virágok és zöldségek vagy éppen a fúrás-faragás szerelmese leszel, az biztos, hogy ha saját kerted van, számtalan kellemes meglepetés vár még rád.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában