Hirdetés

2023.08.04. 07:44

PR-TELECOM már Farkaslyukon is!

A PR-TELECOM legmodernebb FTTH (optikai) hálózata megérkezett Farkaslyukra is. A szolgáltató ezen a hálózaton digitális televízió szolgáltatást biztosít, rengeteg HD csatornával, szupergyors otthoni internet eléréssel, valamint kedvező vezetékes telefonszolgáltatással.

PR cikk

Fotó: Freepik

Milyen előnyökkel jár ez a felhasználók számára?

A legnagyobb sávszélesség kiszolgálást és a legtöbb kapacitást, a legjobb minőséget az optikai kábel jelenti. Ennek előnye, hogy a hibalehetőség minimális, valamint a minőség is kiváló.

 

A televíziózás új dimenzióba lép, hisz csúcs minőségben, közel 135 digitális tévécsatorna érhető el, amelyből több, mint 85 HD minőségű! Kínálatunkban mindenki megtalálja a számára legideálisabb kikapcsolódást nyújtó csatornát. TV csomagjaink mellé díjmentes streaming szolgáltatások is elérhetőek, valamint alapcsomagunkban a helyi Ózdi Városi TV műsora is elérhető, természetesen HD minőségben.

Aktuális csatornakiosztás itt

 

Új TV készülékek esetében nincs szükség külön áramfogyasztó dekóderre vagy plusz távirányítóra. Ha rajta van a televízión DVB-C címke vagy logó (vagy a leírásában szerepel), akkor nézheti az ügyfél a kábeles digitális adásokat. De akkor sincs baj, ha a TV nem tudja ezt a funkciót, hiszen erre is tudunk megoldást ajánlani.

 

Milyen internetes sávszélesség érhető el az FTTH (optikai) hálózaton?

Internet csomagjaink a család minden tagja számára megfelelő internet elérést biztosítanak.

 

Internet csomagMaximális le/feltöltési sebességRendes körülmények közt elérhető sebességMinimális le/feltöltési sebesség
PR-Net GP150150/50 Mbit/s100/27,5 Mbit/s50/15 Mbit/s
PR-Net GP240240/80 Mbit/s160/55 Mbit/s80/30 Mbit/s
PR-Net GP500500/200 Mbit/s330/130 Mbit/s160/60 Mbit/s
PR-Net GP10001000/250 Mbit/s600/165 Mbit/s300/80 Mbit/s

 

Milyen vezetékes telefon szolgáltatás érhető majd el az új hálózaton? 

Bár tudjuk, hogy már a mobil korban élünk, mégis vannak még sokan, akik a vezetékes telefont is gyakran használják. A kedvező vezetékes telefon csomagokat ügyfeleink igényeire szabva alakítottuk ki. Hálózaton belül non-stop 0 Ft-os percdíjon beszélhetnek a felhasználók, de a perc- és kapcsolási díjaink is nagyon kedvezőek.

 

A szolgáltatások mellett kedvező áron kínál TV készülékeket a PR-TELECOM. Mit kell erről tudni?

Az előfizetők (meglévő és új ügyfelek is) a Prémium tévés alapcsomag előfizetése esetén 10 000 Ft, míg a Prémium Full alapcsomag előfizetése esetén 20 000 Ft, valamint a Prémium Full + Pezsgés és/vagy FilmBox csomagok előfizetése esetén 25 000 Ft kedvezménnyel vásárolhatnak TV készüléket. Kedvezményes készülék vásárlás esetén a hűségidő 24 hónap, a házhoz szállítás pedig díjmentes.

 

Mit kell tennie az érdeklődőknek ha az árakról vagy a szolgáltatások megrendeléséről szeretnének többet tudni?

A 1231-es zöldszámunkon Call Centerünk munkatársai várják a hívásokat. Megrendeléssel kapcsolatban munkanapokon 8:00-18:00 között az 1-es menüponton érhetik el a szolgáltatót. De ha az kényelmesebb, akkor az ügyfelek kérhetnek visszahívást is a https://pr.hu/visszahivas oldalon és a szolgáltató munkatársai rövid időn belül felkeresik a megadott számon. Aki pedig önállóan kíván megrendelést leadni az a https://pr.hu/csomagajanlatok oldalon tudja ezt megtenni. Az aktuális készülék kínálat a https://pr.hu/keszulekek oldalon tekinthető meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában