hirdetés

2021.10.11. 10:59

200 Éves Richter Család – Richter Flórián Cirkusz

Fotó: Krisztian Kubicsek

„Látványos cirkuszi showműsor állatokkal, akrobatákkal és PomPom bohóccal!

A Richter Flórián Cirkusz 2021-es előadása – A 200 Éves Richter Család Richter Flórián úgy döntött, hogy a Richter család jubileuma előtt tisztelegve a 2021-es előadásunk A 200 Éves Richter Család címet kapja! Műsorunkban a Richter Flórián család Best Of műsorszámai lesznek láthatók.

Richter Flórián

A berlini Brandenburgi kapunál felállított Richter cirkuszról 1821-ből származnak az első feljegyzések, ahol már abban az időben is lovasprodukciókat mutattak be a nagyérdeműnek.

Ennek tiszteletére most idén Flórián nem csak egy, hanem két különböző lovas szabadidomítás produkcióval is készül, amivel feleleveníti a Richter család tradícióját. Különleges mesteri összhang ember és ló között, bemutatva a lovak szépségét és ügyességét.

Szandra visszatér

Szandra, az elefánt, aki cirkuszunk kabalája és közönségünk nagy kedvence újra porondra lép. Utoljára porondon!! Mivel Magyarországon is betiltásra kerül a veszélyes állatok szerepeltetése a cirkuszokban, ezáltal Szandra az idei évben áll utoljára porondra.

Szandra, aki 1975-ben született, igazi családtag, hiszen Richter Flórián „együtt nőtt fel” Szandrával. Ismerik egymás minden mozdulatát, kiválóan tudnak együtt dolgozni. Közös összhang elefánt és tevék között hiszen Szandra kedvenc partnerei a tevék, akikkel a legjobban szeret együttműködni. A James Bond film sztárja újra porondon!

Thu Hien Vietnamból

A Vietnámi Thu Hien a világ legjobb lengődrót artistaművésze.

Produkciója nemcsak lenyűgöző, de egyedülálló is. A kazahsztáni Cirkuszfesztivál Arany-díjasa, a moszkvai Nikulin nemzetközi fesztivál Bronz-díj nyertese, akinek produkciójától garantáltan eláll a közönség lélegzete.

PomPom a Bohóc

Cirkuszunk nagy nevettetője PomPom! A nagy repertoárral rendelkező, pantomim elemeket is felvonultató bohóc, aki rengeteget kommunikál a közönséggel ezáltal is megteremtve a humor és nevetés hangulatát. Egy olyan bohóc, aki igazán érzi, hogy hogyan kell a közönséget kimagaslóan jól szórakoztatni és megnevettetni. Egyedi karakterével és humorával felhőtlen nevetést varázsol a kicsik és nagyok nagy örömére.

A Fővárosi Nagycirkusz porondja után a Richter Flórián Cirkuszban Magyarország legjobb bohóca! Hisz ahogy ő mondja: Nevetés a legfontosabb dolog az életben „Tisztelni kell és nem szabad kellemetlen helyzetbe hozni a közönséget”

Franco Olivera és a Ara papagájok

Nem csak gyönyörű színes állatokról van szó,hanem igazán szeretetre méltó és nagyon okos társak Franco Olivera számára aki odaadással és sok szeretettel neveli és együtt működik az 5 Ara papagajokkal amit Miskolcon láthat majd a közönségünk.

Az összes papagáj kézzel nevelt és épp ezért szorosan kötődnek Franco hoz.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában