Szponzorált tartalom

2021.03.12. 12:58

Mikroalgákkal a természetes egészségért

Forrás: imunex.hu

A természetben megtalálható növények gyógyhatásai régről ismertek. Egyre több ember fordul ezekhez a természetes megoldásokhoz, amikor ásványianyag- vagy vitaminpótlásra van szüksége.

Az egészségtudatosság és a megelőzés szintén sok embert foglalkoztat, így szeretnék erősíteni immunrendszerüket és elkerülni a betegségeket.

A magyarországi Mannavita cég algatartalmú étrend-kiegészítői mikroalgák felhasználásával készülnek. Cikkünkkel az Imunex algakapszula egészségre gyakorolt legfontosabb hatásait járjuk körül.

Méregtelenítő hatás antioxidánsokkal

A Chlorella alga ismert méregtelenítő hatású növény, mely a méreganyagok semlegesítését segíti a szervezetben. A lerakódott káros anyagok eltávolításával egyidejűleg csökkenthető a testsúly és lassítható az idő előtti öregedés.

A szervezet a számára szükséges antioxidánsokat csak csekély mértékben tudja előállítani, így azt külsőleg pótolni kell. Az Imunex kapszulák egyik összetevője az asztaxantin, mely az egyik legerősebb antioxidánsként ismert.

A mikroalgákban található anyagokkal az emésztési folyamatok is optimálisan működnek, ezzel tovább erősítve a megfelelő méregtelenítést.

A tavaszi fáradékonyság helyett jó közérzetet biztosít

Az ásványi anyagok hiánya könnyen vezet fáradékonysághoz, ezért a tünetek jelentkezésével mielőbbi pótlásra van szükség. A kalcium az egyik legfontosabb, mely több biológiai folyamat működéséhez elengedhetetlen. A mikroalga-alapú készítmények kalciumot is tartalmaznak, így tudják serkenteni az agyműködést, biztosítani a bőr rugalmasságát is.

Az Imunex készítményekben nagy mennyiségben található vitális anyagok energetizáló hatásukkal csökkentik a fáradtságérzetet. Ezek a hatások közvetve és közvetlenül is hozzájárulnak a jó közérzet eléréséhez.

Immunerősítés és sejttáplálás

A mikroalga-alapú kapszulákban közel 4000 vitális anyag található, melyeknek fontos szerepük van az immunerősítésben és az egészséges sejtek, sejtszövetek működésében. Ezek a vitális összetevők a legfontosabb ásványi anyagok és vitaminok, aminosavak, amik az egészséges szervezetnek nélkülözhetetlenek.

Az Imunex kapszulában található értékes tápanyagoknak fontos szerep jut az immunrendszer működésében is. Erős antibakteriális és antivirális hatásukkal védik a szervezet sejtjeit és erősítik az immunrendszert.

Nem kell aggódni az allergiaszezon idején sem

Az immunrendszer megfelelő állapota fontos az allergiás tünetek legyőzésében is. A szabadgyökök nem csak a szervezet belső egyensúlyát zavarják meg, hanem elszaparodásukkal az allergiás reakciók is gyakoribbá válhatnak.

Ezért fontos megfelelő antioxidánsokkal védekezni és figyelmet fordítani a szabadgyökök semlegesítésére. Az Imunex készítmények asztaxantin tartalma segíthet ebben, így csökkenthetők az allergiás tünetek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában