PR cikk

2011.02.21. 18:49

Hol tanulhatsz meg olcsón és gyorsan angolul?!

<p>Jelentkezzen Ön is márciusban induló angol nyelvtanfolyamainkra! Nyelviskolánk egyenlőre kizárólag angol nyelvoktatással foglalkozik. Felnőttek és 14-18 év közöttiek számára indítunk tanfolyamokat. Kifinomult képzési módszerünk nyolc éven keresztül formálódott, fejlődött, majd alaposan átgondolt képzési programokba foglalva intézményünk alappillére lett.</p>


A képzésünkről

Képzési módszerünk szakmailag alátámasztott, hatékony, színvonalas, célorientált, és résztvevőközpontú. Tanfolyamaink sikerességének első számú kelléke a felhasznált tankönyvcsomag, hiszen ezek a világ legnépszerűbb, legtöbbet tesztelt és fejlesztett tankönyvei lévén széles körben használtak, külföldön is. Ehhez párosul a képzési módszerünk, ami egyedivé teszi az ezekből a tankönyvekből történő tanulást. Minden egyes órának minden egyes másodperce meg van tervezve és gondosan elő van készítve azért, hogy biztosítsuk a minél több gyakorlási lehetőséget. Tanfolyamaink szerves része az írott és hallás utáni szövegek feldolgozása, és különös hangsúly kerül a kommunikációra, amely a hétköznapi nyelvhasználatra és életszerű szituációkra készít fel.

Oktatóink

Az EXAM Angol Nyelviskola egy olyan felnőttképzési intézmény, amelyet egy diplomás, nagy tapasztalattal rendelkező angol nyelvtanár hozott létre, aki maga is tart nyelvi képzéseket. Minden további munkatársunk diplomás, nagy tapasztalattal rendelkező angol nyelvtanár, akik keményen dolgoznak azért, hogy azokat, akik megtisztelnek bennünket bizalmukkal, hozzásegítsék nyelvtanulással kapcsolatos céljaik eléréséhez. 

A mi örömünk az, ha valaki nem kényszernek érzi a nyelvtanulást, hanem kikapcsolódásnak, és sikerélménye nekünk is sikerélményt nyújt. Reméljük, hogy az elkövetkező években is sokan választják majd a mi nyelviskolánkat. 

Azoknak pedig, akik nálunk tanultak és elérték a céljaikat, köszönjük a bizalmat.

További információk: www.eexam.hu


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában