Alapítás előtt

2023.08.22. 08:57

Nem számít tömegpártra Márki-Zay Péter

A Mindenki Magyarországa Néppártnak nincs állami forrása, így továbbra is mikroadományokból működne – mondta a pártelnök a Hír TV műsorában.

MW

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke, a város polgármestere évértékelõ beszéde elõtt a hódmezõvásárhelyi városházán 2023. február 8-án

Forrás: MTI

Fotó: Rosta Tibor

„A párt taglétszáma jelenleg tíz fő. Az alapítás szeptember közepén lesz, várjuk a jelentkezőket, és feltételezem, hogy néhány száz fős tagsággal fogunk indulni” – jelentette be Márki-Zay Péter a Hír TV Napi Aktuális műsorában. A Mindenki Magyarországa Néppárt (MMN) elnöke elmondta, nem számít tömegpártra. Számukra az a fontos, hogy „minden tisztességes magyarnak legyen egy olyan választása, akik a Nyugat felé fogják kormányozni az ország rúdját”. 

Azzal kapcsolatban, hogy megfelelő támogatás nélkül hogyan szeretnének kormányra kerülni, azt mondta: szerinte látens tömegek léteznek, akik nem értenek egyet azzal, hogy „ma Szent István ünnepén nem a Nyugathoz való csatlakozást, hanem Keletre visszatérést ünnepelünk”.

Emögött van tömeg – szögezte le a pártelnök. Hódmezővásárhely polgármestere kifejtette: kultúraváltást szeretne, amely azt jelentené, hogy „a lopást és a propagandamédiát, lejáratókampányokat, karaktergyilkosságokat fel kell váltsa a szeretet hatalma”.

A teljes cikket a Magyar Nemzeten olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában