Krimi

2023.11.18. 06:30

Az édesanya nem tudta feldolgozni fia tragikus halálát, követte őt a sírba

Bár a családot nagyon megrendítette a halálhír, úgy gondolják, most végre újra ölelheti fiát a túlvilágon.

MW

Illusztráció

Forrás: Shuttterstock

Fotó: Dmitriev Mikhail

Egész Angliát megrendítette, mikor 2020 januárjában tragikusan körülmények között elhunyt a Premier League-ben is szereplő Jordan Sinnott focista. A biztonsági kamerának és a szemtanúknak köszönhetően nagyon jól dokumentálható, hogy mi is történt pontosan azon a végzetes éjszakán.

A labdarugó iszogatni és kikapcsolódni ment a barátaival, amikor pedig az egyik kocsmából kijött, egy vörös hajú, nagydarab férfi belékötött. Jorsan először azt hitte, a férfi poénkodik vele, azonban a kötekedő csak erre várt: azonnal nekiesett. A focista és barátja elmenekültek, Denovan azonban követte őket, és újból támadásba lendült. Akkorát ütött, hogy Sinnott elesett és a fejét nagy erővel a földbe verte. Amikor a rendőrség kiért, már halottnak nyilvánították.  

Az édesanyja sosem tudta túltenni magát fia halálán. Nemrégiben rákot diagnosztizáltak a nőnél, és bár keményen küzdött, szervezete feladta a csatát, és az édesanya a fia után költözött az égbe – írja a The Sun alapján a Bors.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!