Nagyvilág

2012.02.22. 11:12

Elkábszerezte a fél fejét - Fotók!

Carlos „Félfejű” Rodriguez betépve szenvedett balesetet, majd miután kizuhant kocsija szélvédőjén, lekaszálta fél koponyáját. Most másoknak beszél arról: nem érdemes drogozni.

Carlos „Félfejű” Rodriguez betépve szenvedett balesetet, majd miután kizuhant kocsija szélvédőjén, lekaszálta fél koponyáját. Most másoknak beszél arról: nem érdemes drogozni. 

A drog rossz. Értem? Mondta Mackey a South Parkban és hittünk neki. Akit azonban sem az SP, sem a Trainspotting, sem a Rekviem egy álomért, vagy más prevenciós (is) jelentésű filmek sem tartottak távol a drogtól, legalább Carlos Rodriguez tanácsát fogadják meg.

A Miamiban élő „Halfy” korábban Sosa néven bandázott a floridai városban és bizony nem volt rest testének pusztításában. Nem egyszer részegen drogozott, vagy betépve részegedett még nagyobb kábulatba. Egyszer azonban – szintén ittas és drogtól bódult állapotban – szörnyű autóbalesetet szenvedett.

Miután kirepült kocsija szélvédőjén, fejjel a betonnak csapódott. Az orvosok csak úgy tudták életben tartani, ha koponyájának és agyának jelentős részét eltávolítják. - Be voltam tépve és úgy ültem volán mögé. Egy póznának hajtottam és kirepültem a szélvédőn, a fejem pedig a betonon csattant – mesélte Carlos prevenciós videóján. Majd fejét mutatva hozzáteszi: - És ez történt az öregfiúval. Ezért nem jó részegen vagy betépve vezetni. Nagyon nem jó skacok – mondja.

- Egy uncsimmal voltam, a kocsit pedig az egyik haver csórta. Majdnem halálos volt a baleset. Mivel túl gyorsan hajtottunk, elvesztettük az uralmat az irányítás felett és karamboloztunk – folytatja. Mr Rodriguez két évvel ezelőtt került reflektorfénybe, amikor a Miami rendőrség üzletszerű prostitúció gyanújával állította elő. A fakabátoknak azonban problémájuk akadt a papírmunkával, Carlos ugyanis nevet nem volt hajlandó megadni a formanyomtatványokon, nemes egyszerűséggel Félfejűt vésett a rubrikákba.

Fényképei egy pillanat alatt bejárták az internetet, bár sokan próbálták ezek eredetiségét cáfolni. Carlos most videón int be a kétkedőknek és egyben drogpreventál is. Na meg persze be is szól. – elmondom mit csinálok naponta: meggyújtok egy dzsót. Obama, az egyesült államotok vezetője és ő is tép. Csakúgy, mint a Fehér Ház. Akkor én miért ne? – magyarázza érveit „Félfejű”. De nem ő az egyetlen, aki egy súlyos baleset következményében koponyája jelentős részét elvesztette. A Notthinghami Ben Maycock feje 2010-ben egy kalapáccsal találkozott, az eset nyomait azóta is őrzi a srác, aki örül, hogy életben maradt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!