Nagyvilág

2012.01.24. 14:51

Videó: Dalra fakadt a szakács - Betérdeltek a vendégek a hangjától

Nem hittek a fülüknek a vendégek, amikor a pizzázó szakácsa enyhén koszos kötényében kijött a konyhából és operát kezdett énekelni.

Nem hittek a fülüknek a vendégek, amikor a pizzázó szakácsa enyhén koszos kötényében kijött a konyhából és operát kezdett énekelni.

Nincs annál megdöbbentőbb, mint mikor olyan embertől hallunk egy csodálatos előadást, akiből nem igazán néznénk ki azt. Ilyen meglepetéssel párosult sikert aratott Susan Boyle, amikor a Britain s Got Talent tehetségkutatóban kiállt és énekelni kezdte a I Dreamed A Dream operát, amire a kezdeti gúnyos felhangok lassan elültek és szó szerint tátva marad a közönség és a zsűri szája.

Ezúttal nem volt akkora közönség és zsűri sem, de meglehetősen lenyűgöző alakítást nyújtott egy Long Island-i salátabár és pizzázó szakácsa, aki egyszer csak kijött a konyhából, enyhén szennyezett kötényben és széles karmozdulatokkal az O sole mio-t énekelte el.

Carmelo Raccuglia szakács mindezt egy baráti társaság kedvéért tette, akik az étteremben ünnepelték egy Nicole nevű lány születésnapját. A tenori teljesítményt a pizzázó be nem avatott vendégei is hatalmas tapssal jutalmazták.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!