Nagyvilág

2010.04.12. 10:21

A világ legborzasztóbb torzszülötte!

<p>A nő arca olyan, mintha egy legrémesebb horrorfilmből lépett volna elő.</p>

Egy ritka embrionális betegség miatt teljesen széttorzult arccal született egy most 36 éves kínai asszony. Kang Sanmei enni és beszélni is nehezen tud, az emberek pedig megrémültek látványától, ezért a nő nem járt iskolából és a mai napig nem mozdult ki otthonából. Látványa valóban sokkoló, a szemgolyói és a felső álla ki vannak fordulva, könnycsatornái nincsenek, és a felső ajka is hiányzik, míg az orrlyukai felfelé nőttek.

A nő mégis párra talál, 20 éves korában elvette egy szintén torzulással született férfi, akinek a lábában jelentkezett súlyos fejlődési rendellenesség. A párnak két egészséges gyermeke is született, de az asszony az elmúlt 15 évben csak kétszer lépett ki otthonból. Viszont most új reményt kapott. Eddig nem volt lehetősége plasztikai műtétre, mert nagyon szegények, de egy helyi cég jótékonysági programja lévén lehetőséget kapott egy szebb arcra.

Zhang Cangshang, a senzeni sztomatológiai intézet főorvosa mikor meglátta a nőt, jelezte: nagyon felkészült orvoscsapatot kell összehoznia, ugyanis ilyen súlyos esettel még soha nem volt dolguk.

Nézze meg a képeket!

Ilyen volt előtte az asszony >>>>
És ilyen lett a műtét után >>>>

Kang nemrégiben túlesett az első arckorrekciós műtéten. Fél napon át dolgozott rajta az orvoscsoport, aminek során a nő ajkát, szemét és orrát operálták meg, újrahelyezték az izmokat és bőrátültetésre is szükség volt. A nőre még több kisebb műtét is vár, de már most is látványos a különbség, igaz még mindig ijesztő marad az arca...
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!