Ingatlanajánló

2022.10.22. 08:00

A hét ingatlana: Lélegzetelállító ház Telkibánya szépe! Ráadásul eladó is…!

A 170 nm-es, 95 millió forintért kínált, csodálatos helyen található, elegáns otthon kapcsán csak rajongani lehet. Telkibánya önmagában is vonzó helyszín, de a most következő, pazar épület, kert és persze panoráma olyan extra, ami mellett nehéz szó nélkül elmenni!

“Észak-Magyarországon, a Zempléni hegyvidék Telkibánya településén, a Hegyközben kínálok eladásra egy vendégház minősítésű gyönyörű, egyedi tervezésű házat. Az ingatlan 1990-ben épült téglából földszint + tetőteres kialakításban, nettó 170 m2-es alapterülettel. A ház parkosított, összközműves 2749 m2-es telken fekszik hegyi kilátással. A tulajdonos jelenleg lakóháznak használja. 

A földszinten egy 42 m2-es tágas nappali, étkező, konyha, fürdőszoba és kazánház található. A tetőtérben 4 szoba, zuhanyzó és mosdó került kialakításra. A fűtést és a meleg víz ellátást kombi kazán biztosítja, radiátoros és padlófűtés van a házban. Az ingatlan homlokzati részén 17,5 cm-es hőszigetelés van, ezzel jóval csökkentve az ingatlan fűtési költségét télen. Fa nyílászárók kerültek beépítésre hőszigetelt üvegezéssel. 

A köríves teraszról gyönyörű kilátás tárul a tulajdonosok elé a Zemplén hegységre. A házhoz épített szalon külön bejárattal rendelkezik, a 31 m2-es tágas étkező külön felszerelt konyhával ad lehetőségek baráti összejövetelekhez vagy akár vendégházként vendégek étkeztetéséhez. A házban található összes bútor a vételár részét képezi. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!